Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Obchytkaný zadoček moderátorky, Havlovej módna katastrofa a nevhodná Šišková!

Dagmar Havlová neohúrila, Jiří Menzel skúmal pozadie moderátorky, ktorá bola naostro. Zobraziť galériu (5)
Dagmar Havlová neohúrila, Jiří Menzel skúmal pozadie moderátorky, ktorá bola naostro.

KARLOVE VARY - To sú veci! Počas víkendu v Čechách odštartoval tradičný filmový festival. Hoci sú na ňom známe osobnosti vždy ostro sledované, aj tak často svojím konaním prekvapia. Pikantnou témou číslo jeden je zatiaľ príliš zvedavá ruka režiséra Jiřího Menzla (76). Ten totiž priamo počas rozhovoru pre médiá šmátral pod šatami moderátorky, ktorá prišla na akciu bez bielizne. Diskutovaná je aj Dagmar Havlová (61). Na rozdiel od minulosti sa totiž stala módnou pohromou tejto prestížnej udalosti. Krokom vedľa boli aj šaty slovenskej herečky Anny Šiškovej (54), ktoré odhaľovali nohy.

Už sú aj trapasy! „Hrdinom” aktuálneho filmového festivalu v Karlových Varoch je zatiaľ Jiří Menzel. Oscarový režisér totiž aj vo svojom vysokom veku dáva najavo náklonnosť k nežnému pohlaviu. Priamo počas rozhovoru pre médiá sa rozhodol preskúmať pozadie moderátorky Gabriely Partyšovej.

Pikantné je, že tmavovláska sa vybrala do kúpeľného mesta naostro. Zrejme práve túto informáciu si Menzel preveroval na vlastné ruky. „Myslím, že je to v poriadku,” vyjadrila sa pre český denník Blesk jeho žena Oľga. Tá pred pár rokmi otehotnela s manželovým kolegom, a tak si zrejme nemajú čo vyčítať. 

Zato Dagmar Havlovú kritizujú všetci. Bývalá prvá dáma totiž šliapla vedľa výberom róby na slávnostné otvorenie podujatia. Vždy elegantná blondínka sa na červenom koberci objavila v zvláštnych šatách, ktoré pôsobili nepoddajne a nepohodlne. Niektoré české servery ju zaradili do rebríčka módnych hrôz. Podľa Super.cz sa stala jednoznačne najhoršie oblečenou dámou večera. Neohúrila však ani slovenská herečka Anna Šišková. Na podujatie si dala šaty odhaľujúce jej nohy, čo sa na takúto udalosť nehodí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu