Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Konflikt Banášovej a lekára Bukovského sa vyostruje: Milá Adela, toto je čo?!

Igor Bukovský a Adela Banášová si akosi nerozumejú. Zobraziť galériu (5)
Igor Bukovský a Adela Banášová si akosi nerozumejú.

BRATISLAVA - Potrebuje si to s ňou vyjasniť! Doktor Igor Bukovský (48) nedávno napísal otvorený list Adele Banášovej (33). Tá totiž podľa neho šíri dezinformácie v súvislosti so stratou svojho nenarodeného dieťaťa. Podľa moderátorky mu ale v tomto prípade išlo len o medializáciu vlastnej osoby. Známeho dietológa toto plavovláskine tvrdenie pobúrilo, čo nenechal bez odozvy. Navyše je presvedčený, že známa televízna tvár svojimi názormi naďalej ohrozuje zdravie iných ľudí.

Spolupracovať už zrejme nebudú! Adela Banášová pred pár rokmi prispela do jednej z kníh doktora Igora Bukovského. Aktuálne sa však dá povedať, že sú títo dvaja na nože. Problémom sa stalo moderátorkino vyjadrenie po tom, čo v počiatočnom štádiu tehotenstva prišla o svojej dieťa. 

Po konzultácii s výživovou poradkyňou totiž Banášová vyradila zo svojho jedálnička sóju, ktorá je vraj škodlivá. S týmto názorom sa však Bukovský nestotožňuje. Napísal preto blondínke otvorený list, o ktorom sme vás už informovali. Adela nám v súvislosti s ním povedala, že lekárovi rada poslúžila na medializáciu. Samozrejme, myslela to ironicky.

A práve týmto vyjadrením dietológa opäť pobúrila. „Milá, Adela, toto je čo? Nie som si celkom istý, ale dosť sa to podobá na reakciu urazenej princeznej. Prečo, prosím, vás? Viem si predstaviť, aké je nepríjemné žiť s pocitom, že ľudia chcú ‚použiť vaše meno‛. Ja k nim však nepatrím, to moje mi stačí,” reagoval opäť na svojej internetovej stránke. 

Bukovský si stále stojí za svojím, že známa osoba môže nepresnými informáciami spôsobiť mnohým ľuďom problémy. „Je nebezpečné a nezodpovedné prijať alebo šíriť primitívne a zjednodušené informácie. Adela Banášová má veľký vplyv a v otázke zdravia môžu niektoré jej verejne prezentované názory a niektoré súkromne podávané odporúčania viesť k poškodeniu zdravia ľudí, ktorí ich nekriticky príjmu,” tvrdí lekár. 

U moderátorky sme v tejto súvislosti zisťovali, či niekedy v minulosti mali medzi sebou konflikt kvôli svojim stravovacím zásadám. „Nie, nikdy. Toto ani nie je konfrontácia, toto je celé nejaký omyl,” povedala nám Banášová. Otázka je, ako to dopadne, keď sa títo dvaja niekde stretnú zoči-voči. 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu