Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Banášová v outfite, ktorý pobúril svet: Aha, v čom išla Adela na obraz!

Adela Banášová v neslávne známej blúzke. Zobraziť galériu (8)
Adela Banášová v neslávne známej blúzke.

BRATISLAVA - V centre pozornosti! Verejnoprávna televízia v piatok odvysielala reláciu Milujem Slovensko, v ktorej nechýbala ani Adela Banášová (33). Moderátorka však tentoraz okrem pohotovosti zaujala aj svojím oblečením. Mala na sebe blúzku, ktorej sa už niekoľko dní venujú všetky zahraničné médiá. Potlač drobných bleskov totiž pripomína logo nacistických ozbrojených síl, známych pod skratkou SS.

Nechtiac obeťou trapasu! Adela Banášová v piatok nechýbala v šou Milujem Slovensko. Pred kamerami sa predviedla v červenom saku, pod ktorým mala bielu vzorovanú blúzku. Táto košeľa pochádza z čerstvej kolekcie istej odevnej značky a už sa stihla skutočne presláviť - v negatívnom zmysle. 

Od uvedenia tejto kolekcie sa totiž na sociálnych sieťach objavujú príspevky, že španielska spoločnosť priniesla na trh nacistickú módu. Vzor drobných bleskov v mnohých totiž evokuje logo SS, čo bola ozbrojená zložka Hitlerovej strany NSDAP, zodpovedná za zločiny proti ľudskosti. 

Ako sme sa dozvedeli, moderátorka o tomto škandále doteraz ani netušila. „Vždy ma oblieka stylistka a ja to oblečenie potom vrátim. Ani neviem presne, o akú blúzku ide,” napísala nám prekvapená Adela. 

Módny dom napriek výhradám zákazníkov a médií tento kúsok z predaja nestiahol. „Táto línia obsahuje aj potlač s lúčmi, srdcom či hviezdami,” bránili sa zástupcovia značky na twitteri. Po viacerých príspevkoch sa však aspoň ospravedlnili. „Ľutujeme asociácie, ktoré vyvoláva dizajn tejto blúzky,” uviedli na sociálnej sieti. 

Zaujímavé je, že tento obchodný reťazec má rovnakého majiteľa ako iná značka, ktorá nedávno predávala tričká pripomínajúce odev Židov počas deportácií do koncentračných táborov. Detské oblečenie v tomto prípade z trhu stiahli. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu