Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Juraškova blondína má nové prsia: Pozrite na jej silikónové trojky!

Zora Hejdová si dala zväčšiť prsia. Zobraziť galériu (5)
Zora Hejdová si dala zväčšiť prsia.

PRAHA – Spokojná! Česká moderátorka Zora Hejdová (23), ktorá spoločne s Romanom Juraškom (34) moderovala poslednú sériu speváckej šou SuperStar, sa pýši novými prsiami. Sympatická blondínka využila služby plastickej chirurgie a nechala si voperovať silikónové trojky. Tie dokonca pred pár dňami vystavila do objektívu.

Splnila si svoj sen! Mať vylepšené poprsie nie je v dnešnej dobe žiadnou raritou. K dokonalosti si takto dopomohli aj viaceré známe dámy, ktoré bez váhania ľahli pod nôž plastického chirurga. Medzi ne sa najnovšie zaradila už aj Češka Zora Hejdová, ktorú si Slováci môžu pamätať ako moderátorku poslednej série speváckej šou SuperStar.

Ako blondínka prezradila, v jej prípade nešlo o nejaký komplex z čias dospievania. „Netrápila som sa tým, že mám malé prsia, hoci som ich mala. Skôr mi vadili tie úplne obyčajné ženské veci, keď si kúpite krásne šaty s výstrihom a potom zistíte, že to na vás vôbec nevyzerá tak, ako ste obdivovali v časopise,” objasnila dôvod svojho rozhodnutia Hejdová.

Zora si s odstupom niekoľkých dní toto rozhodnutie pochvaľuje. Spokojná je tiež preto, že hojenie rán prebehlo bez komplikácií. „Nemám takmer žiadne obmedzenia. Po operácii to samozrejme bolí, ale nie je to nič, čo by sa nedalo vydržať. Výsledok stojí za to. Cítim sa skvele,” uzavrela svoju zmenu k lepšiemu blondínka, ktorá s novými prsiami už stihla nafotiť aj odhalené zábery.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu