Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Juraškova blondínka sa vyprsila: Silikónové trojky ukázala v MEGA výstrihu!

Roman Juraško a Zorka Hejdová Zobraziť galériu (4)
Roman Juraško a Zorka Hejdová

PRAHA - Má sa čím pýšiť! Zorka Hejdová (26) sa do povedomia slovenskej verejnosti dostala ako moderátorská partnerka markizáka Romana Juraška (37). Dvojica totiž v roku 2013 spoločne moderovala spevácku šou SuperStar. Rok po tom si blondínka nechala vylepšiť svoj hrudník silikónovými implantátmi. No a dnes ich hrdo ukazuje pri každej príležitosti... Pozrite, aký MEGA výstrih nedávno nahodila!

Česká moderátorka Zorka Hejdová je slovenským divákom známa predovšetkým vďaka speváckej šou SuperStar, ktorú moderovala po boku markizáka Romana Juraška. No zatiaľ čo tam krehká blondínka pôsobila ešte ako nevinné dievčatko, za tri roky, ktoré odvtedy ubehli, sa z nej stala poriadna sexica. 

Blondínka si totiž rok po šou nechala krivky vylepšiť silikónovými implantátmi... No a dnes sa svojimi ženskými zbraňami pýši doslova pri každej príležitosti. Dôkazom sú aj najnovšie fotky z tlačovej konferencie k pripravovnému českému muzikálu. Na tú totiž známa Češka dorazila v sexi korzete, ktorý doslova hypnotizoval pohľady prítomných. Veď pozrite na ten MEGA veľký výstrih! 

Zorka Hejdová sa na tlačovej konferencii k novému muzikálu popýšila bujným dekoltom.
Zobraziť galériu (4)
Zorka Hejdová sa na tlačovej konferencii k novému muzikálu popýšila bujným dekoltom.  (Zdroj: Profimedia)

Zorka Hejdová si pred dvomi rokmi nechala vylepšiť hrudník silikónovými implantátmi. Dnes sa pýši bujnými trojkami.
Zobraziť galériu (4)
Zorka Hejdová si pred dvomi rokmi nechala vylepšiť hrudník silikónovými implantátmi. Dnes sa pýši bujnými trojkami.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Zorka Hejdová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu