Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Štáb SuperStar v šoku: Moderátorka havarovala na diaľnici!

Zora Kepková, kolegyňa Romana Juraška, havarovala. Zobraziť galériu (6)
Zora Kepková, kolegyňa Romana Juraška, havarovala.

PRAHA - Precenila svoje sily! Zora Kepková (23) si po nedeľnom prenose SuperStar evidentne príliš neoddýchla. Keď sa totiž presúvala z Plzne do Prahy, zaspala za volantom. Podľa portálu Prásk.tv vo vysokej rýchlosti narazila do diaľničných zvodidiel.

Varovný prst! Moderátorke Zore Kepkovej išlo o život. Pri pondelkovej ceste totiž neudržala svoju pozornosť a na diaľnici havarovala. Narazila do zvodidiel a poriadne zničila svoje auto. Škoda je minimálne v hodnote sto tisíc českých korún (cca 3900 eur). „Je zázrak, že odtiaľ odišla po svojich,” povedal zdroj z televízie Nova.

Našťastie, blondínka je viac-menej v poriadku. Zažila však poriadny šok. „Stáli pri mne všetci anjeli strážni, pretože počas niekoľkých sekúnd mi hlavou preblesklo, že toto je koniec. Beriem to ako varovanie, že mám pribrzdiť - vo všetkých smeroch,” povedala Kepková portálu Prásk.tv. Príčinou nehody je podľa nej mikrospánok.

Zora je momentálne naozaj vyťažená. Okrem SuperStar moderuje rannú reláciu televízie Nova a vysiela aj v rádiu. Navyše pripravuje svadbu, ktorá by sa mala konať v lete.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu