Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Bartošovú nahradila prostitútka? Vieme, koľko berie Rychtářov nový objav za noc!

Tajomná Jana, ktorá sa prezentuje ako nová priateľka Josefa Rychtářa, ponúka sex za peniaze. Zobraziť galériu (10)
Tajomná Jana, ktorá sa prezentuje ako nová priateľka Josefa Rychtářa, ponúka sex za peniaze. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Vie si vybrať! Pred pár dňami šokovala celé Česko a Slovensko informácia o tom, že vdovec po Ivete Bartošovej (†48), Josef Rychtář (56), si našiel krátke 2 mesiace po smrti známej speváčky milenku. Dnes je už aj jasné, o koho ide. Tajomná Jana (27) sa totiž podľa medializovaných informácií živí ako prostitútka. Za noc plnú vášne pýta naozaj mastnú sumičku.

V uplynulých dňoch sa dostala na verejnosť informácia o tom, že len krátke dva mesiace po smrti legendárnej českej speváčky Ivety Bartošovej si Josef Rychtář našiel novú známosť. No hoci on sám prítomnosť tajomnej Jany vo vile v Uhříněvsi potvrdil, akýkoľvek vzťah s ňou stále popiera.

„Ozvala sa mi, že je Ivetina kamarátka. Po štrnástich dňoch sa objavila, tak som ju pozval na kávu. Tá pani alebo slečna nie je žiadna moja priateľka alebo kamarátka,“ povedal českému denníku Aha! Rychtář. Ona však tvrdí niečo úplne iné. V týchto dňoch sa už všade prezentuje ako vdovcova nová partnerka. 

Začala dokonca vo veľkom komunikovať s českými médiami a veselo im poskytuje rozhovory. Na tému svojho vlastného súkromia však za žiadnu cenu nechce odpovedať. A už je aj jasné, prečo. Tajomná brunetka sa totiž živí ako prostitútka. Sex ponúka osamelým pánom pod prezývkou Caroll a berie si zaň naozaj mastné peniaze. 

Erotická taxa dievčiny, ktorá sa na internete prezentuje fotkou v spodnej bielizni a používa e-mail kellysovaa, si za jednu noc pýta 12 000 Kč, čo je v prepočte približne 440 eur. Za krátkych 15 minút vášne by potenciálny záujemca zaplatil viac ako 20 eur. „Nová vášnivá sexi Caroll. Som mladučké, prítulné, NADRŽANÉ dievča. Milujem sex, preto som tu. V sexe som divoška. Rada si užívam naplno. Splním každé tvoje prianie, ako si budeš priať,“ takto znie brunetkin sexi inzerát. 

Dôkazom toho, že na escort stránke ide naozaj o tajomnú Janu, je aj to, že fotku, ktorou sa na sexi stránke prezentuje, má aj na svojom profile na Facebooku. Rovnaký e-mail, na ktorom ju potenciálni klienti môžu kontaktovať, svieti aj na sociálnej sieti.

Ukázalo sa, že údajná nová partnerka Josefa Rychtářa, Jana, sa živí ako prostitútka.
Zobraziť galériu (10)
Ukázalo sa, že údajná nová partnerka Josefa Rychtářa, Jana, sa živí ako prostitútka.  (Zdroj: internet)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu