Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Rychtářove bozky s cudzou ženou priamo pri Bartošovej urne: Obracala by sa v hrobe!

Pani Elza si päťdňový pobyt v speváčkinej vile užila. Pochválila sa aj bozkami s vdovcom len kúsok od urny. Zobraziť galériu (6)
Pani Elza si päťdňový pobyt v speváčkinej vile užila. Pochválila sa aj bozkami s vdovcom len kúsok od urny.

PRAHA - ... keby nejaký mala! Od samovraždy Ivety Bartošovej (†48) ubehli zhruba dva mesiace, no rozruch okolo nej stále neutícha. Veľký podiel na tom nesie vdovec Josef Rychtář (56) a viacero podivných indivíduí bažiacich po štipke slávy. K nim sa najnovšie pridala aj istá pani Elza (51), ktorá si vo vile po zosnulej užila päťdňový pobyt. Bonusom jej boli objatia a bozky od pozostalého manžela. A to hneď vedľa urny s popolom umelkyne.

Čo je veľa, to je veľa! Hoci vdovec po Ivete Bartošovej vehementne vyhlasoval, že v speváčkinom dome v Uhříněvsi neplánuje zostať, so sťahovaním sa akosi neponáhľa. Je však otázne, či v tom Josefovi Rychtářovi bráni bolesť zo straty milovanej manželky. Ako totiž najnovšie vychádza najavo, medializácie chtivý muž by vďaka rôznym návštevám ani nestíhal baliť.

České média totiž zistili, že pobyt v speváčkinej vile si nedávno užila aj istá päťdesiatnička Elza. Tá sa na sociálnej sieti pochválila albumom s fotografiami, ktoré vznikli v Uhříněvsi. „Z jedného dňa sa to predĺžilo na 5 dní,” pripísala k záberom blondínka.

Tá si zvečnila nielen speváčkin náhrobok, ale aj snímky, na ktorých pózuje s „nešťastným” vdovcom. Rychtář sa na záberoch prekvapivo usmieva a cudzej žene dokonca dáva bozk. Zarážajúce však je aj to, že fotenie prebiehalo pod poličkou, na ktorej je vystavená urna s popolom nebohej speváčky.

Päťdesiatnička navyše oslovuje v komentároch vdovca prívlastkom - môj Pepa. „Zatiaľ som len priateľka. Pani Rychtářová ešte nie,” reagovala na otázky svojich priateľov Elza. U Bartošovej priaznivcov sa však s pochopením nestretla. Práve naopak. Preto sa pod paľbou kritiky neskôr rozhodla fotky z prominentnej vily zo sociálnej siete odstrániť.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu