Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ani nie 2 mesiace po smrti Bartošovej už má Rychtář inú: Toto je jeho nová milenka

Vdovec po Ivete Bartošovej - Josef Rychtář má vraj novú priateľku. Zobraziť galériu (7)
Vdovec po Ivete Bartošovej - Josef Rychtář má vraj novú priateľku.

PRAHA – Má novú?! Od smrti Ivety Bartošovej (†48) uplynulo len krátkych 7 týždňov, no vyzerá to tak, že vdovec Josef Rychtář (56) sa z tragédie spamätal naozaj expresne rýchlo. České médiá totiž priniesli informáciu, že už takto krátko po tragédii má novú milenku. Má ňou byť tajomná pani Jana.

Josef Rychtář už hneď po smrti českej speváčky Ivety Bartošovej pútal pozornosť naozaj zvláštnym správaním. Nepochopiteľné pózovanie pri mieste tragédie, kde hladkal kamene, ukazovanie speváčkinej záhadnej maľby a listu na rozlúčku, či následné nadávky na novinárov a schovávanie sa v dome... Pozostalý manžel po známej Češke sa rozhodne nesprával ako typický smútiaci človek, ktorý príde o blízku osobu. No ani krátkych 7 týždňov po tragédii neprestáva majiteľ bezpečnostnej služby prekvapovať. 

Ako informujú české médiá, Rychtář má údajne novú milenku. Aspoň to tvrdí tajomná pani Jana, ktorá pravidelne chodí pred speváčkinu vilu a necháva sa fotiť, ako tam pokladá kvety. Nedávno dokonca napísala prostredníctvom sociálnej siete Facebook bývalému partnerovi Bartošovej Domenicovi Martuccimu, aby jej lásku nechal na pokoji. „Dobrý deň, žiadam vás o láskavosť, nechajte Josefa Rychtářa na pokoji. Som jeho nová priateľka, dnes s vami hovoril a bola som pri tom telefonáte prítomná. Vy máte problém, vy ste tiež sám, nemáte ženu...“ napísala podľa denníka Aha talianskemu exmilencovi speváčky záhadná Jana.

Domenico na svojom Facebooku priblížil, ako to celé bolo. „Josef Rychtář si našiel milenku už pár dní po smrti Ivety. Slečna Jana Podlešáková mi to potvrdila v súkromnej správe. Samozrejme som si hneď myslel (ako si teraz myslíte vy), že je to nezmysel a ide o nejakého blázna. Lenže, okrem toho, že chodí s Rychtářom, mi tiež napísala, že bola pri telefonáte, ktorý som mal s Rychtářom v sobotu ráno. Bol som v šoku, lebo som o tom telefonáte nikomu nehovoril. Takže ona bola skutočne s ním,“ vysvetlil podrobnosti Martucci. 

Samotný Rychtář však špekulácie o tom, že by v jeho živote bola nová žena, rázne odmieta. „Niekto sa chce zrejme zviditeľniť. Je to nechutné,“ povedal pre český denník Aha Josef. No ktovie, ako to celé naozaj je. Úplnú pravdu vie len samotná záhadná žena a dnes azda najznámejší vdovec Českej republiky. 

Jana Podlešáková mala evidentne modelingové ambície.
Zobraziť galériu (7)
Jana Podlešáková mala evidentne modelingové ambície.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu