Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Svadba potvrdená: FOTO nevesty Adriany Sklenaříkovej!

Adriana Sklenaříková a André Ohanian sa vzali v Monte Carle. Prípravy prebiehali v luxusnom hoteli. Zobraziť galériu (5)
Adriana Sklenaříková a André Ohanian sa vzali v Monte Carle. Prípravy prebiehali v luxusnom hoteli.

MONTE CARLO - A je to definitívne! Už aj samotná Adriana Sklenaříková (42) potvrdila, že sa vydala. Zahraničné médiá minulý týždeň pár informácií ohľadom obradu poplietli, no už je jasné, že svadba sa naozaj konala. Stalo sa tak v Monaku, konkrétne v Monte Carle a nie v Paríži. Išlo o civilný obrad. Modelka si v sobotu zverejnila na sociálnej sieti slovíčko Áno vo viacerých jazykoch a v stredu vo francúzskom magazíne už vyšli aj fotografie z jej veľkého dňa.

Povedala mu áno! Adriana Sklenaříková si vždy myslela, že bude ženou len jedného muža. No 18 mesiacov po rozvode s Christianom Karembeu sa vydala po druhýkrát. Jej manželom sa stal André Ohanian, podnikateľ marockého pôvodu. 

Dvojica spečatila svoju lásku na civilnom obrade v Monte Carle. Počas príprav na veľký deň poskytla blondínka exkluzívny rozhovor francúzskemu magazínu Gala, ktorý v stredu priniesol aj zábery zo svadby. „Bol to spoločný nápad. My všetko robíme spolu,” povedala Adriana na margo žiadosti o ruku. Zároveň prezradila aj rozdiel medzi svojím prvým a druhým mužom. „Zvykla som lietať za prácou aj šesťkrát týždenne. Christian bol viac tajomný a samotársky, André ma však sprevádza. Bez ohľadu na to, kde na svete som, ak to s ním nezdieľam, potom sa každý okamih stratí,” vyznala sa Sklenaříková. 

Modelka sa podľa všetkého vydala túto sobotu. Práve v ten deň si totiž na sociálnej sieti zverejnila slovíčko Áno vo viacerých jazykoch. Na druhý deň ľuďom poďakovala za ich blahoželania. Počas najbližšieho víkendu sa má konať ďalšia veselica v Maroku, odkiaľ pochádza blondínkin partner. Sklenaříkovej manažér Miro Šimonič odmietol o jej životnom kroku čokoľvek prezradiť. 

Adriana Sklenaříková a André Ohanian sú už manželia.
Zobraziť galériu (5)
Adriana Sklenaříková a André Ohanian sú už manželia.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu