Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zákulisné FOTO Sklenaříkovej: Takto sa bohyňa verejne neukazuje!

Adrianu Sklenaříkovú zachytili fotografi tak, ako ju bežní ľudia nevídajú. Zobraziť galériu (6)
Adrianu Sklenaříkovú zachytili fotografi tak, ako ju bežní ľudia nevídajú.

PRAHA - Ukázala inú tvár! Adrianu Sklenaříkovú (42) všetci poznajú ako dokonalú ženu. Pred objektívmi vždy vyzerá božsky aj napriek tomu, že má už po 40-tke. No predtým, než vstúpi do žiary reflektorov, vyžaduje si to isté úpravy. Pri tých sa podarilo fotografom prichytiť modelku na pražskej akcii. Vďaka tomu, že VIP zóna nebola oddelená nepriehľadnou stenou a blondínka svojou výškou nad všetkými vytŕčala, vznikol záber, aký sa často nevidí.

Adriana Sklenaříková je ozdobou každej akcie, na ktorej sa ukáže. Inak tomu nebolo ani na predstavení nového českého automobilu. Slovenská kráska žiarila a rozdávala úsmevy na všetky strany. 

Naopak, jej manžel André Ohanian sa väčšinu času ukrýval vo VIP zóne. Tam si za ním modelka neustále odskakovala a prejavovala mu svoju lásku nežnosťami. Okrem toho si v jeho spoločnosti dopriala aj jedlo. A keďže táto časť vyhradená pre najdôležitejších hostí nebola obohnaná nepriehľadnou stenou, fotografi nemali problém blondínku zachytiť aj pri zákulisných činnostiach. 

V tomto prípade sa výhodou pre zvedavé oči ukázala aj Adrianina výška – jednoducho nebolo možné ju prehliadnuť. Vďaka tomu sa podarilo uloviť aj záber, ako modelka cerí svoje zúbky do zrkadla a kontroluje, či jej medzi nimi neuviazol kúsok jedla. Takto doteraz videl božskú Sklenaříkovú naozaj len málokto.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu