Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Sklenaříková porodila: Konečne je mamou!

Adriana a Natália Sklenaříkové Zobraziť galériu (7)
Adriana a Natália Sklenaříkové

PARÍŽ – Bocian jej priniesol krásny batôžtek! O tom, že modelka Adriana Karembeu Sklenaříková (46) je tehotná, sme sa dozvedeli koncom marca. Mnohí však netušili, že aj jej mladšia sestra Natália (41) je v radostnom očakávaní. A v sobotu sa už stala po prvýkrát mamou.

Krásna modelka Adriana Sklenaříková už dvakrát absolvovala umelé oplodnenie, v roku 2016 ale bohužiaľ potratila. Napriek tomu v marci priznala, že je opäť tehotná a v júli sa dočká vytúženého bábätka.

V rodine Sklenaříkových však bocian priletel ešte skôr, a to k jej sestre Natálii, ktorá v sobotu porodila svoje prvé dieťatko, čím sa pochválila nielen ona, ale aj jej známa sestra na sociálnej sieti. „Krásny francúzsky deň matiek všetkým mamám, ale predovšetkým tej mojej a mojej sestre, ktorá je maminkou od včera,“ napísala v nedeľu Adriana pod záber, na ktorom je ako malinká so svojou mamou.

„Áno je to tak. Natália sa stala mamou. Ona aj dieťatko sú zdravé,“ potvrdil nám túto radostnú správu aj manažér Adriany Sklenaříkovej Miro Šimonič.

Samotná Natália sa na Instagrame pochválila už aj fotkou svojej malej princeznej. „Malá hviezda sa narodila, želám jej všetko dobré. Ľúbim ťa,“ napísala k záberu bábätka. Dievčatko sa volá Stella a jej miery sú 3220 g a 51 cm. Hoci Sklenaříkovej sestra zapustila svoje korene spolu s partnerom vo Francúzsku a Adriana sa udomácnila v Maroku, často prebýva aj v Paríži, a tak toto sesterské duo po rokoch zúfania bude môcť čoskoro spolu aj kočíkovať. Šťastným rodičom gratulujeme.

Viac o téme: Adriana Karembeu Sklenaříková Natália Sklenaříková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu