Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Víťazke slovenskej Miss krachol vzťah so Slovanistom: Láska ako hrom vydržala len pár mesiacov!

Vzťah Marina Štajnocha a Jeanette Borhyovej je už minulosťou. Zobraziť galériu (4)
Vzťah Marina Štajnocha a Jeanette Borhyovej je už minulosťou.

BRATISLAVA – Dlhú trvácnosť to nemalo! Miss Universe SR z roku 2013 Jeanette Borhyovej (21) sa na poli lásky akosi nedarí. Podľa našich informácií jej totiž nedávno skrachoval vzťah s hokejistom bratislavského Slovana Martinom Štajnochom (23). Dvojica tvorila pár zhruba päť mesiacov.

Rýchly koniec! Len začiatkom roka sa prevalila informácia, že Slovanista Martin Štajnoch zbalil krásnu Jeanette Boryhovú. Miss Universe SR 2013 sa svojou láskou pýšila aj na sociálnych sieťach, kde pravidelne pribúdali zamilované fotografie. Tomu je však už v súčasnosti koniec.

Dvojica sa podľa našich informácií nedávno rozišla. „K tomu sa ja nevyjadrujem, k týmto súkromným veciam,” reagovala pre topky.sk Borhyová. Blondínka však nepoprela tvrdenia o tom, že je láske medzi ňou a hokejistom koniec. „Príliš im to neklapalo. Akosi si prestali rozumieť,” dozvedeli sme sa z okolia páru.  

Na blondínkiných profiloch v súčasnosti snímky s hokejistom nenájdete. Jeanette sa fotí prevažne už len sama a do komentárov vkladá samé pozitívne slová. Zrejme sa aj takýmto spôsobom usiluje potlačiť pochmúrne myšlienky na nevydarený vzťah.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu