Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Jojka prekvapila zrušením Paneláku: Diváci zúria kvôli absurdnému dôvodu!

Jojka údajne nevysielala Panelák preto, že všetky postavy ochoreli. Zobraziť galériu (6)
Jojka údajne nevysielala Panelák preto, že všetky postavy ochoreli.

BRATISLAVA - Toto úplne nevyšlo! Televízia Joj v stredu neočakávane zmenila program. Zrušila Panelák a odvysielala film o útočiacich žralokoch. O tomto kroku informoval aj článok na webe červeno-bielej stanice. Ten uvádzal ako dôvod programovej zmeny karanténu všetkých hercov, ktorí sa náhle infikovali a ochoreli. U ľudí sa ale tento argument nestretol s pochopením. Diváci mali pocit, že si z nich na Kolibe robia bláznov...

Nepriznali farbu! Televízia Joj sa v stredu rozhodla neodvysielať aktuálnu časť Paneláku. Už počas dňa informovala fanúšikov na svojej stránke a tiež na sociálnej sieti, že seriál večer nepôjde. Odôvodnenie však naozaj pokrivkávalo. Jojka totiž nechala niektorých hercov nafotiť s rúškami na tvárach a vytvorila článok o tom, ako sú všetci nakazení a musia byť v karanténe. 

„Obyvatelia paneláku sú samozrejme pod lekárskym dohľadom. Majú neustály prísun liekov, tekutín a prísnu diétu. Preto veríme, že sa do zajtra stihnú vyliečiť, aby mohli na obrazovkách televízie JOJ pokračovať vo svojich príbehoch,” uviedli jojkári v závere svojho výtvoru. 

Divákov si však takýmto prístupom skôr pohnevali. Mnohí zúrili, lebo si chceli seriál pozrieť, ďalší sa rozčuľovali nad takýmto zavádzaním. „Aspoň napíšte pravdu. Vzhľadom na to, že sa nakrúca dopredu, je to riadna blbosť,” rozčuľovali sa fanúšikovia na stránkach Paneláku. Niektorým televízia týmto odôvodnením naozaj poriadne zdvihla tlak. „Už ma seriete, vymýšľate k*k*tiny. Máte nás, verných divákov, za debilov? Všetci vieme, že je to kvôli hokeju,” písali rozčúlene. 

Práve v stredu naša reprezentácia hrala zápas, ktorý mohol znamenať definitívny koniec slovenských nádejí na šampionáte v Bielorusku. Dalo sa teda predpokladať, že Slováci sa zmobilizujú a budú fandiť hokeju v ešte väčšej miere, než v predchádzajúcich stretnutiach. Na Kolibe preto zrejme nechceli riskovať nízku sledovanosť a tiež asi nechceli pripraviť fanúšikov o časť, ktorú mohli kvôli vysielanému športu zmeškať. Otázka je, prečo sa rozhodli pre kamufláž s karanténou. 

„Nepopierame, že sme Panelák odsunuli kvôli hokeju. Keďže je seriál známy svojimi vtipnými scénami, chceli sme jeho odsunutie odkomunikovať vtipnou formou,” povedala nám PR manažérka Katarína Gajdošíková. No s pochopením sa tento nápad príliš nestretol, a tak si to nabudúce v televízii zrejme rozmyslia. Každopádne, diváci si včera mohli pozrieť dve časti za sebou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu