Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Danica z Paneláku kašle na podprsenku: Pozrite, ako si užíva slnko!

Danica Jurčová si obliekla letné šaty, spod ktorých jej presvitali bradavky. Na obrazovkách sa objavuje v rovnošate. Zobraziť galériu (19)
Danica Jurčová si obliekla letné šaty, spod ktorých jej presvitali bradavky. Na obrazovkách sa objavuje v rovnošate.

BRATISLAVA – Provokovala! Danica Jurčová (37) sa v jojkárskom seriáli Panelák objavuje oblečená prevažne v zdravotníckej rovnošate. Mimo televíznych kamier je však garderóba herečky celkom pestrá. Brunetka to potvrdila aj pred pár dňami, keď sa v uliciach nášho hlavného mesta objavila v letných šatách, pod ktoré si nevzala podprsenku.

Začiatkom týždňa sa v bratislavskom Starom Meste zišli milovníci originality a talentu. Otváral sa tam totiž obchod s dielami výtvarníčky Renáty Ormandíkovej. Úlohy krstnej mamy sa zhostila moderátorka Adela Banášová, no nebola jedinou známou tvárou, ktorá sa tam objavila.

Nezvyčajné kúsky si prišli okrem iných obzrieť aj herečky z jojkárského seriálu Panelák – Eva Sakálová a Danica Jurčová. Obe umelkyne využili príjemné teplé počasie a obliekli sa do letných šatočiek, ktoré im odhaľovali ramená. Z toho dôvodu si pod ne nevzali podprsenku. Absencia spodnej bielizne bola viditeľná najmä u Danice. Spod šiat totiž panelákovej vrchnej sestre vykúkali bradavky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu