Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Trapas v jojkárskom Paneláku: Tam sa ale dejú veci!

Záhada zmiznutého líčenia - stačilo 15 sekúnd a farebný lesk bol preč. Zobraziť galériu (5)
Záhada zmiznutého líčenia - stačilo 15 sekúnd a farebný lesk bol preč. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Abrakadabra a líčenie je preč! Možno aj takéto zaklínadlo použila herečka Eva Sakálová (28) v jojkárskom Paneláku, keď sa jej za 15 sekúnd podarilo zbaviť výrazne ružových pier bez použitia akýchkoľvek prípravkov. Zatiaľ čo v jednej scéne si svoj úsmev skrášľovala farebným leskom, hneď v nasledujúcej nezostalo po ňom už ani stopy. Podľa našich zistení išlo o nepozornosť tvorcov seriálu.

Nadprirodzené javy alebo iba nepozornosť tvorcov?! Túto otázku si nedávno pri pozeraní jojkárskeho Paneláka pokladalo zrejme mnoho divákov. V seriáli totiž z nevysvetliteľných dôvodov mihom oka miznú veci... A to doslova!

Stačilo totiž len krátkych 15 sekúnd a herečka Eva Sakálová prišla o svoje dokonalo upravené pery. V jednej zo scén si ich totiž ryšavka dôkladne nalíčila výrazne ružovým leskom, pričom v hneď nasledujúcich záberoch sa tento šťavnatý odlesk stratil.

Že tu niečo nesedí, si hneď všimli aj pozorní diváci, ktorí sa o svoje zmätené pocity neváhali podeliť na sociálnej sieti Facebook. „Evička si maľovala ústa pri raňajkách pri stole a keď išla po schodoch dole a rozprávala sa s Jankou, tak vôbec nemala ústa namaľované,“ znel príspevok jednej z diváčok.

Tvorcovia by si na takéto trapasy mali začať dávať lepší pozor. Toto totiž zďaleka nie je jediný prípad, kedy sa na obraz dostali podobné nezrovnalosti. Nie je tomu tak dávno, čo sa v rovnakom seriáli naskytol neplánovaný pohľad na bradavku Danice Jurčovej. Diváci sa tiež zabávali na odlepených falošných fúzoch Vlada Čeného v seriáli Vdova. Vtipný prešľap sa však podaril aj konkurenčnej Markíze - v Búrlivom víne sa totiž objavila Nela Pocisková iba s jedným namaľovaným okom

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu