Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zuzana Fialová vo svadobnom: Fúha, toto má byť nevesta?!

Zuzana Fialová a Vladimír Kobielsky ako seriáloví mladomanželia. Zobraziť galériu (7)
Zuzana Fialová a Vladimír Kobielsky ako seriáloví mladomanželia.

BRATISLAVA – Žiadna paráda! Rozvedená herečka Zuzana Fialová (40) si vďaka účinkovaniu v jojkárskom Paneláku zaspomínala na to, aké to je byť nevestou. Kto by však čakal, že sa brunetka v seriáli objaví v nádhernej bielej róbe, zostane sklamaný.

Aktuálna séria jojkarského seriálu Panelák sa blíži k svojmu záveru. Jej vyvrcholením bude prekvapivá  svadba Jakuba (Vladimír Kobielsky) a Hofy (Zuzana Fialová), ktorá sa ponesie v netradičnom duchu. Potvrdzujú to aj zábery z nakrúcania. Mladomanželia totiž oslávili svoj deň na záhradnej párty.

Štýlu veselice bol prispôsobený aj outfit nevesty, ktorú stvárnila spomínaná herečka. Tá povedala kolegovi svoje áno pred kamerami v netradičných minišatách zelenej farby. „Zuzka si ich vyberala sama,” prezradila nám kostymérka Jana Thomas.  

V seriáli Panelák sa počas jeho trvania odohralo už viacero svadieb. Iné herečky sa však v porovnaní so Zuzanou mohli cítiť ako ozajstné princezné. Veľký deň si vyskúšali napríklad Viki Ráková, či Petra Blesáková. Do svadobných šiat sa nedávno obliekla aj Diana Mórová.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu