Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Cibulkovej to ako modelke nevyšlo: Odhalený rozkrok aj smiešne opálenie!

Dominika Cibulková na móle odhalila naozaj dosť - svalnaté nohy, rozkrok aj smiešne opálenie. Zobraziť galériu (22)
Dominika Cibulková na móle odhalila naozaj dosť - svalnaté nohy, rozkrok aj smiešne opálenie. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Ukázala toho dosť! Dominika Cibulková (24) nepatrí k ženám, ktoré by sa za svoju postavu hanbili. Na nedávnej módnej prehliadke sa totiž objavila v outfitoch, ktoré z jej tela odhalili pomerne veľa. Športovkyňa predviedla nielen svalnaté nohy, ale aj rozkrok, a to najmä v sukni, ktorej rozparok siahal až k pupku. No pozornosť pútalo aj blondínkine úsmevné opálenie. Biele stopy po ponožkách či tielku na jej snedej pokožke priam bili do očí.

V centre Bratislavy sa pred pár dňami konala prehliadka módnej značky, ktorej tvárou je Dominika Cibulková. Nie je preto žiadnym prekvapením, že tenistka sa počas večera predstavila aj v úlohe modelky.

A úspešná športovkyňa sa po móle prešla v poriadne odvážnych kúskoch. V jednom prípade sa ukázala v akomsi dlhšom tope, ku ktorému však nemala oblečenú žiadnu spodnú časť. Pred divákmi sa premávala len v nohavičkách. Rozkrok zahalený len čiernym kúskom predviedla aj v šatách s rozparkom až po pupok. Pozornosť však pútalo aj Dominikino úsmevné opálenie. Na jej tele svietili bledšie miesta po ponožkách aj tielku. 

Okrem nej si do spoločnosti vyšli aj Patrícia Vitteková s dcérkami, Miss Universe 2013 Jeanette Borhyová, modelka Miroslava Luberdová, moderátorka Soňa Skoncová či speváčka Dominika Mirgová. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu