Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Slovenská krása vyráža dych: Hantuchová a Cibulková zatienili top tenistky!

Nádherné slovenské tenistky Daniela Hantuchová a Dominika Cibulková zatienili Mariu Šarapovovú a ďalšie úspešnejšie hviezdy. Zobraziť galériu (7)
Nádherné slovenské tenistky Daniela Hantuchová a Dominika Cibulková zatienili Mariu Šarapovovú a ďalšie úspešnejšie hviezdy.

LONDÝN – Zažiarili! Hoci vo svete tenisu je dôležitý predovšetkým dobrý športový výkon na kurte, niektoré dámy dokážu zaujať aj mimo antuky či trávnika. Stačí sa pozrieť, v akej forme včerajšiu párty ozdobili naše dve najväčšie hviezdy. Daniela Hantuchová a Dominika Cibulková schovali do vrecka svetové tenistky, ktoré sú v rebríčku ďaleko vyššie.

 

 

 

Daniela Hantuchová
Zobraziť galériu (7)
Daniela Hantuchová dorazila na slávnostnú párty pred turnajom Wimbledon v podobnom štýle ako minulý rok. Svoje dlhé štíhle nohy vystavila na obdiv v bielych minišatách, ktoré tentoraz dotvárali strieborné aplikácie. S takouto postavičkou medzi ostatnými tenistkami nemala konkurenciu.
Dominika Cibulková
Zobraziť galériu (7)
V noblesnom štýle sa predviedla aj svetová desiatka Dominika Cibulková. Tá zvolila krátku róbu akoby utkanú z jemnej pavučiny a dozdobenú rafinovanými glitrami. Bravó, Domča!
Maria Šarapovová
Zobraziť galériu (7)
O veľký rozruch sa postarala tiež ostrieľaná Maria Šarapovová, ktorá dorazila na luxusnom Porsche. V bielych šatách však pôsobila fádne a nudne.
Venus Williams
Zobraziť galériu (7)
Provokovať nohami sa rozhodla aj Venus Williams v modeli v odtieni smaragdovozelenej farby. Efektom diskogule však nič nepokazila, s účesom a náušnicami ladila perfektne.
Serena Williams
Zobraziť galériu (7)
Vo farbe slonovej kosti a poriadne zahalená - tak svoj outfit zvolila úradujúca jednotka Serena Williams. Tá síce dokáže pôsobiť mimoriadne žensky, no včera zrejme na glamour jednoducho nemala náladu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu