Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Cibulkovej luxus pred kamerami: Pricupitala v topánkach za... Slovenský plat by nestačil!

Dominika Cibulková nosí luxusné topánočky. Zobraziť galériu (5)
Dominika Cibulková nosí luxusné topánočky.

BRATISLAVA - Dopraje si! Dominika Cibulková (25) sa včera objavila v Show Jana Krausa na Jojke. Na nakrúcanie sa tenistka aj patrične vyparádila. Jednoduché čierne šaty doplnila výrazným líčením a niekoľkými šperkmi. Čerešničkou na torte ale boli luxusné topánky z dielne svetoznámeho návrhára. A tie rozhodne nepatria medzi lacné záležitosti. Úspešná športovkyňa za ne vysolila sumičku, akú mnohí Slováci nezarobia ani za celý mesiac.

Očarila vzhľadom! Dominika Cibulková patrila k trom hosťom, ktorí sa vo včerajšej časti známej šou posadili oproti moderátorovi Janovi Krausovi. Tenistka na túto príležitosť nezvolila športové oblečenie, ale elegantné.

Na javisko prišla Dominika v pomerne jednoduchých šatách, pozornosť pútala skôr výraznejšou vizážou. „Už pár rokov mi mejkap a styling robí Alena Schultzová,” povedala k svojmu výzoru. Okrem toho však zaujala ešte aj zaujímavými topánkami. „Mám ich z New Yorku, padli mi tam do oka,” prezradila nám. 

Vďaka typickej červenej podrážke nebolo ťažké identifikovať dielo svetoznámeho návrhára, ktorého kúsky nosia aj Victoria Beckham, Jennifer Lopez či Angelina Jolie. Ako sme zistili, na internetových stránkach luxusnej značky stojí táto obuv 895 eur. Bežné Slovenky by na rozdiel od úspešnej športovkyne podobnú sumu za lodičky zrejme neobetovali. Podľa štatistického úradu je totiž u nás aktuálny priemerný plat 857 eur, v mnohých odvetviach však len okolo 500 eur. 

No ani pri slušne zarábajúcej športovkyni nejde vraj o úplne bežnú vec. Podľa vyjadrení v médiách si takéto kúsky kupuje len výnimočne. Zvyčajne ako odmenu za nejaký úspech. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu