Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dobrý den, prsa ven: Česká kráska vytasila svoje ženské zbrane!

Česká modelka predviedla svoje vnady v plnej kráse. Zobraziť galériu (26)
Česká modelka predviedla svoje vnady v plnej kráse.

KROMĚŘÍŽ - Jednoznačne zaujala! Cez víkend sa v Čechách konala prehliadka Top móda 2014, počas ktorej sa po móle promenádovali aj víťazky rôznych súťaží krásy. Najviac pozornosti si však vyslúžila modelka, ktorá ako jediná predviedla aj svoje vnady. Ostatné dievčatá s priesvitnými outfitmi totiž také odvážne neboli.

Toľko krásy pokope! Módna prehliadka u našich susedov bola pre pánov určite pastvou pre oči. Mólo totiž okupovali napríklad víťazky viacerých ročníkov Českej Miss, ale aj Slovenky so svetovými úspechmi na konte. Chýbať preto nemohol ani odborník na ženskú krásu Jozef Oklamčák. Svoju tvorbu počas večera predviedlo viacero návrhárov, slávnostným podujatím sprevádzal hostí herec Jan Čenský.

Najväčšiu pozornosť však na seba strhla pomerne neznáma modelka. Odvážna blondínka totiž predvádzala priesvitný model bez bielizne. Pod priehľadnou látkou tak bolo vidieť jej prsia v celej kráse. Podobných outfitov sa pritom pred zrakmi publika vystriedalo viacero, žiadne iné dievča však nešlo s kožou na trh. Ostatné krásky ukázali maximálne podprsenku, a tak sa odhalená slečna stala v ten večer naozaj jedinečnou. Zábery z módnej šou si môžete pozrieť v GALÉRII>> 

Sledujte TOPKY TV: Pozrite si video z módnej šou.

Módna šou v Kromeříži

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu