Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Markíza zakročila proti Ďurianovej: Daň za Marianninu zradu!

Markíza s Mariannou Ďurianovou už nechce mať nič spoločné. Tvorcovia ju dokonca vystrihli aj z dokrútky v Hlase Česko Slovenska. Zobraziť galériu (5)
Markíza s Mariannou Ďurianovou už nechce mať nič spoločné. Tvorcovia ju dokonca vystrihli aj z dokrútky v Hlase Česko Slovenska.

BRATISLAVA - Odkedy dala Marianna Ďurianová (37) v Markíze po dlhých 13-tich rokoch výpoveď, modro-žltá televízia o nej nechce ani počuť. Nielenže ju kompetentní už dávno vymazali zo svojho portfólia na internete, najnovšie to zašlo ešte ďalej. Zistili sme totiž, že v dnešnej časti šou Hlas Česko Slovenska sa mala objaviť v dokrútke jedného zo súťažiacich. Tvorcovia speváckeho programu však zasiahli a príbeh s nežiaducou osobou jednoducho vystrihli.

Nechcú s ňou mať nič spoločné... A to doslova! Nie je to tak dávno, čo sme vás na topkách informovali o tichej vojne medzi televíziou Markíza a Mariannou Ďurianovou. Moderátorka totiž koncom januára dala po 13 rokoch svojmu chlebodarcovi výpoveď zo dňa na deň. Dôvodom bol prísľub teplého miestečka a rozprávkového honoráru v konkurenčnej Jojke. To vyburcovalo vedenie v Záhorskej Bystrici k radikálnym opatreniam - plavovlásku doslova umiestnili na čiernu listinu.

Pred niekoľkými týždňami, kedy bola v Markíze ešte oficiálne zamestnaná, ju stihli úplne vymazať zo svojho portfólia. Tým to ale neskončilo. Najnovšie sa mala o Marianne objaviť zmienka v dnešnej časti Hlasu Česko Slovenska. A to v dokrútke 32-ročného Tomiho, ktorý do kamier porozprával, ako bol pred niekoľkými rokmi spolu so svojou kapelou plavovláskiným narodeninovým darčekom - prišiel jej spolu so skupinou zahrať priamo do obývačky. Nič také sa však na obrazovkách neobjaví!

Podľa našich zistení tvorcovia skrátka túto pasáž vystrihli. „Príbeh súťažiaceho bol pôvodne zaradený do vysielania, no zrejme aj kvôli veciam, ktoré sa v uplynulých mesiacoch udiali, sa rozhodlo, že Tomiho dokrútka bude bez Marianny,“ dozvedeli sme sa od zdroja zo zákulisia šou. Blondínka, ktorá niekoľko rokov bola neodmysliteľnou súčasťou modro-žltej televízie, je teda už v Záhorskej Bystrici evidentne zakázanou témou. Len ktovie, či svoj odchod moderátorka ešte neoľutuje - v starej práci ju už nechcú a v Jojke pre ňu momentálne nemajú miesto. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu