Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Voľný flek po Kormúthovej: Dostane ho nezamestnaná Ďurianová?

Marianna Ďurianová sa momentálne na obrazovkách neobjavuje. Kristína Kormúthová už tiež nie. Zobraziť galériu (8)
Marianna Ďurianová sa momentálne na obrazovkách neobjavuje. Kristína Kormúthová už tiež nie.

BRATISLAVA - Pôjde do verejnoprávnej?! Marianna Ďurianová (37) sa už tri mesiace neobjavuje na televíznych obrazovkách. Bývalá hviezda Markízy totiž oznámila prestup do Jojky, no tam sa pre ňu nakoniec miesto nenašlo. Jeden flek sa však aktuálne uvoľnil v RTVS, kde skončila Kristína Kormúthová (28). Hoci ide o športové spravodajstvo, blondínka by sa tejto šance mohla chytiť.

Zmení televíziu aj pozíciu? Marianna Ďurianová v januári prekvapila ohlásením svojho odchodu z Markízy. Po 13 rokoch ju zlákala konkurencia z Koliby. Kým však stihla nastúpiť, v Jojke sa zmenil generálny riaditeľ. A s tým aj okolnosti jej príchodu. Zo sľúbenej spolupráce napokon nič nie je. Od marca sa tak plavovláska neobjavuje na žiadnej televíznej obrazovke. 

V tejto súvislosti sa ponúkala možnosť, že Marianna nakoniec zamieri do RTVS, kde úraduje jej dobrý kamarát a zároveň bývalý šéf Václav Mika. V Mlynskej doline sa navyše teraz uvoľnilo miesto po Kristíne Kormúthovej, ktorá dostala vyhadzov kvôli rasistickému podtónu svojho statusu na sociálnej sieti. 

Pre Ďurianovú by to možno na prvý pohľad mohlo vyzerať ako akýsi krok späť, keby namiesto hlavného spravodajstva hlásila šport. Na druhej strane je rozdiel mať nejakú prácu a nemať žiadnu. Navyše, nepochybujeme o tom, že blondínka by sa dokázala časom presadiť a získať lukratívnejší flek. 

Topky.sk preto oslovili mamičku takmer dvojročného Romanka, či si vie predstaviť svoje pôsobenie v športových správach. Na naše otázky však neodpovedala. Zato v RTVS sa vyjadrili. „S Marianou Ďurianovou v tejto chvíli RTVS o konkrétnej spolupráci nerokuje,” povedala nám Dominika Šulková z PR oddelenia televízie. A zdá sa, že náhradu za Kormúthovú v Mlynskej doline aktuálne vôbec neriešia. „RTVS pokrýva vysielanie relácie Góly Body Sekundy z interných moderátorských kapacít,” uviedla Šulková. Nuž, Marianna má teda zatiaľ smolu... 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu