Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Krásna Slovenka so známym otcom provokuje telom: To sú ale sexi krivky!

Z Vierky Ayisi je zvodná žena. Zobraziť galériu (5)
Z Vierky Ayisi je zvodná žena.

BRATISLAVA – Vystavila telo na obdiv! Dcéra známeho tanečníka Fredyho Ayisiho (48) vyrástla do krásy. Z Vierky (25) je už dospelá žena, ktorá na sociálnej sieti dráždi sexi krivkami. Pozrite sa na tú zvodnú cicu v plavkách.

Dráždi odhaleným telom! Vierka Ayisi je dcérou známeho tanečníka Fredyho Ayisiho. Sympatická kučeravá slečna bola od malička súčasťou otcovej tanečnej skupiny Fredy´s dance group, čím sa postupne dostala aj ona do povedomia verejnosti. Neskôr sa snažila zabojovať aj ako speváčka v slovenskom Eurosongu.

Okrem umeleckého nadania sa blondínka môže pýšiť aj zvodnou sexi postavou, ku ktorej jej okrem pohybu určite dopomáha aj zdravý životný štýl, na ktorom si rodina zakladá. Tieto dokonalé krivky nedávno vystavila na obdiv aj verejnosti, keď si na sociálnej sieti zverejnila fotografie z dovolenky.

Na jednom zo záberoch je Vierka v plavkách  pri mori. Jej póza s rozpaženými rukami a hlavou v záklone necháva vyniknúť práve jej postavičku a najmä vypracované bruško. Nuž, z  Ayisiho dcéry je už poriadny kus ženy.

Vierka Ayisi odhalila sexi postavičku!
Zobraziť galériu (5)
Vierka Ayisi odhalila sexi postavičku!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu