Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Desivá FOTO upotenej Beňovej: Fúha, Monika, ty si trúfaš!

Dve tváre Moniky Flašíkovej Beňovej - upravená (vľavo) a prirodzená (vpravo). Zobraziť galériu (5)
Dve tváre Moniky Flašíkovej Beňovej - upravená (vľavo) a prirodzená (vpravo).

BRATISLAVA – Toto chce odvahu! Nie je žiadnym tajomstvom, že väčšina prominentných dám si potrpí na dokonalý vzhľad. V poslednej dobe je však akýmsi trendom popýšiť sa prirodzenou tvárou prostredníctvom sociálnej siete. Výnimkou nie je ani europoslankyňa Monika Flašíková Beňová (45). Tá dokonca zašla o čosi ďalej a cvakla sa celá upotená krátko po cvičení.

Mať v profile na sociálnej sieti aspoň jednu prirodzenú fotografiu je v súčasnosti ozaj trendové. Mnohé ženy totiž rady počúvajú z každej strany, že sú šarmantné aj bez mejkapu. Takouto momentkou sa spomedzi známych tvárí už pochválili napríklad Dara Rolins, Simona Krainová, či niektoré missky.

Aktuálnemu trendu najnovšie podľahla aj štyridsiatnička Monika Flašíková Beňová. Na Facebooku si zverejnila fotografiu, ktorá vznikla krátko po tom, ako politička odbehla 8 km na páse. Okrem nenalíčenej tváre mala aj strapaté vlasy a upotený výzor. „Trochu desivý výraz v tvári. Kde sú endorfíny?” napísal pod záber jeden z brunetkiných priaznivcov. „Ty ale vyzeráš. Šup do sprchy a farby, laky,” pridal sa ďalší. Väčšina Beňovej sympatizantov sa však zhodla na tom, že im je jej bezprostrednosť ozaj sympatická. Čo si myslíte vy?

Monika Flašíková Beňová maká na svojej postave. Po rannom cvičení sa vyfotila spotená, strapatá a nenalíčená.
Zobraziť galériu (5)
Monika Flašíková Beňová maká na svojej postave. Po rannom cvičení sa vyfotila spotená, strapatá a nenalíčená.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu