Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Dara Rolins sa pustila do Michala Davida: Trepeš kraviny!

Atmosféra medzi koučami začína hustnúť. Najnovšie sa do seba pustili Dara Rolins a Michal David. Zobraziť galériu (5)
Atmosféra medzi koučami začína hustnúť. Najnovšie sa do seba pustili Dara Rolins a Michal David.

BRATISLAVA - Poriadne to tam vrie! Šou Hlas Česko Slovenska je v plnom prúde a s dlhými dňami strávenými v spoločnosti tých istých ľudí začína pomaly hustnúť atmosféra aj medzi koučami. Čoraz dusnejšie ovzdušie najnovšie nevydržala Dara Rolins (41). Vytočili ju slová kolegu Michala Davida (53), ktoré označila za kraviny!

Každý z koučov šou Hlas Česko Slovenska chce do svojho tímu uloviť čo najväčšie talenty. A tak sa často stáva, že voči svojim sokom začne využívať aj poriadne zákerné zbrane - najmä tie slovné. Najnovšie sa kvôli tomu na porotcovskom kresle poriadne rozčertila Dara Rolins.

Michal David totiž pri lákaní spevákov do svojho tímu občas trochu zhadzuje ostatných kolegov. Po jednom jeho argumente namierenom voči ženským koučkám to popová diva nevydržala. „To, čo Michal povedal, sú z 90% kraviny,“ vykríkla speváčka.

Rolins sme oslovili, aby nám povedala, čo si o umelcových narážkach myslí. „Je to súčasť hry, máme v popise bojovať a každý používame iné zbrane. Ja sama viem najlepšie, v čom má a v čom naopak nemá Michal navrch,“ prezradila nám blondínka. Napriek tomu vraj svojho kolegu rešpektuje ako legendu popu. „No dohadovať sa s ním o tom, že hudobný svet už dnes beží na iných princípoch, nechcem a ani nepotrebujem,“ dodala na Davidovu adresu. 

Toto ale zďaleka nie je prvý prípad rozporov medzi odborníkmi v Hlase. V uplynulých častiach mohli byť diváci svedkami konfliktu medzi Martou Jandovou a Pepom Vojtekom. Vyzerá to teda tak, že rivalita nepanuje len medzi napätými súťažiacimi, ale aj medzi koučami. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu