Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Dara Rolins zúri kvôli špinavej sexafére: Bola som len dievčatko a on nechutný dôchodca!

Dara Rolins je znechutená zo slov Ladislava Štaidla - všetko je podľa nej výmysel. Zobraziť galériu (7)
Dara Rolins je znechutená zo slov Ladislava Štaidla - všetko je podľa nej výmysel. (Zdroj: TV Markíza/gt)

BRATISLAVA - Brrr, už len tá predstava je dosť nechutná! Takto reagovala Dara Rolins (41) na informáciu o údajnej sexafére z minulosti. Podstatne starší expartner Ivety Bartošovej (48), Ladislav Štaidl (69) sa už dlhé roky chváli tým, že sa mu podarilo zviesť slovenskú speváčku v čase, keď ešte nebola plnoletá. V týchto dňoch uzrela stará historka opäť svetlo sveta. Blondínka sa preto rozhodla prehovoriť. A toto si český záletník tak ľahko za klobúk nestrčí.

Prisilná káva! Ladislav Štaidl, bývalý partner Ivety Bartošovej a otec jej jediného syna Artura, sa už niekoľko dlhých rokov doslova chvastá historkou o jeho vášnivej sexafére s Darou Rolins. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby svoje slová neokorenil informáciou, že ju zviedol v čase, keď bola známa blondínka ešte neplnoletá.

O 28-rokov starší záletník sa pred rokmi svojím mladučkým úlovkom dokonca pochválil aj vo svojej knihe. „Veľký milostný príbeh som prežil s Darinkou Rolincovou v čase, keď som sa prestal deliť o posteľ so svojou ženou. Najprv ma to dievčatko uhranulo obrovskou dávkou muzikálnosti, neskôr tiež nečakanou sexualitou,“ napísal Štaidl. 

V týchto dňoch sa z nejakého dôvodu tento údajný románik opäť začal v Čechách pretriasať. Dara Rolins sa preto rozhodla, že už neostane ticho a naplno povie, čo si o českom záletníkovi myslí. „Čo to je za novinku? Veď je to asi 15 rokov stará historka, ktorá je zrejme jediným spôsobom tohoto pána, ako udržať svoje meno v povedomí. Už je to tu zas?“ čudovala sa známa speváčka. 

Myšlienka, že by s takým starým chlapom vôbec niečo mala, jej príde úplne scestná. „Veď bol pomaly dôchodcom a ja len dievčatkom,keď - ako on tvrdí - so mnou vraj spal. Brrr... A teraz, keď som mamou, mi tá predstava príde ešte nechutnejšia,“ nekladie si mamička malej Laury servítku pred ústa. Ako však sama tvrdí, takých ako je on, je mnoho - vymýšľajú si, že s porotkyňou z Hlasu niečo mali.

No takto do detajlov vymyslené to má vraj iba Štaidl. „Ješitnosť chlapov je neskutočný úkaz. Samozrejme, že ma to vytáča, na druhej strane viem, že by som nerobila nič iné, len sa s niekym hádala, súdila. Mám iné starosti a jemu prajem pokojnú starobu. Nech si hovorí, čo chce a nech mu články, kde prebehne jeho meno, prinesú uspokojenie, ktorého sa mu zrejme dlhodobo nedostáva. Túto absurditu nebudem viac ani komentovať,“ odkázala svojmu prominentnému obdivovateľovi Rolins. „Premýšľam, čo vedie chlapa k zoznamom svojich úlovkov aj v prípade, že ide o pravdu. Niečo tak prízemné nespraví chlap - frajer. Je to akt hodný niečoho, čo stojí na konci potravinového reťazca,“ dodala na záver partnerka rapera Rytmusa. Tieto slová českého textára zrejme vôbec nepotešia. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu