Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Tajomstvo Majka Spirita: Nepriznaný románik so Zuzanou Plačkovou!

Zuzana Plačková a Majk Spirit vraj v minulosti tvorili pár. Zobraziť galériu (8)
Zuzana Plačková a Majk Spirit vraj v minulosti tvorili pár. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Kto by to bol povedal?! Majk Spirit (29) patrí k našim najznámejších raperom súčasnosti. No napriek tomu, že ho na Slovensku už pozná množstvo ľudí, je toho ešte naozaj veľa, čo o ňom nevieme. Mladý umelec má totiž tajomstvá, o ktoré sa nerád delí. Napríklad o tie, ktoré sa týkajú žien v jeho živote. Do tejto kategórie spadá aj románik s majiteľkou megasilikónov Zuzanou Plačkovou (22).

Majk Spirit sa na Slovensku môže tešiť čoraz väčšej popularite. No napriek tomu, že má raper pomerne slušnú základňu fanúšikov, ani oni zrejme netušili o jeho pikantnom tajomstve z minulosti. Ako totiž informoval týždenník Plus 7 dní, hip-hopový šaman pred rokmi randil s playmate a zároveň majiteľkou jedných z najväčších pŕs na Slovensku Zuzanou Plačkovou. 

Dvojica vraj tvorila pár ešte v čase, keď blondínku nikto nepoznal a rodený Bratislavčan ešte používal mená ako Dilema, Koko Šajs, či Koko Najs. Rapera, ktorý v súčasnosti pôsobí ako kouč v speváckej šou Hlas Česko Slovenska, sme v tejto súvislosti oslovili. Chceli sme vedieť, ako to medzi ním a plavovláskou v skutočnosti bolo. „Nič vám k tomu nepoviem,“ odmietol svoj vzťah z minulosti akokoľvek komentovať. 

Zhovorčivá na túto tému nebola ani bývalá účastníčka Hotelu Paradise. „Nechcem to rozoberať,“ reagovala podobnou rétorikou Plačková. Podľa jej vlastných slov však aj po rozchode majú dobrý vzťah. „Sme kamaráti, no nevidím dôvod to rozoberať,“ prezradila playmate. Tá síce o romániku so známym umelcom hovoriť nechcela, no zároveň ho ani nevyvrátila. Ktovie, koľko zaujímavých tajomstiev Spirit pred verejnosťou ešte skrýva. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu