Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Majk Spirit nevydržal veľký tlak: Odišiel z markizáckeho Hlasu!

Majk Spirit sa nedokázal rozhodnúť medzi dvoma spevákmi, preto radšej odišiel sám. Zobraziť galériu (5)
Majk Spirit sa nedokázal rozhodnúť medzi dvoma spevákmi, preto radšej odišiel sám. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Zdvihol sa a odišiel! Zdá sa, že koučovia Hlasu Česko Slovenska znášajú zväčšujúci sa tlak spôsobený vyraďovacími duelmi čoraz horšie. Najnovšie sa o tom budú môcť diváci presvedčiť dnes večer. Raper Majk Spirit (29) sa totiž pri nakrúcaní aktuálnej časti nevedel rozhodnúť, ktorého zo spevákov si vo svojom tíme nechá. Preto sa jednoducho postavil z kresla a odišiel preč.

Atmosféra v šou Hlas Česko Slovenska je každým kolom hustejšia a hustejšia. V súbojoch sa totiž stretávajú skutočne kvalitné spevácke dvojice, spomedzi ktorých však môžu koučovia vybrať iba jedného na istý postup ďalej. Osud toho druhého potom závisí od ostatných odborníkov, ktorí si ho môžu, no zároveň nemusia, ukradnúť.

O tom, že je rozhodovanie naozaj náročné, sa na vlastnej koži presvedčil Majk Spirit. A to v momente, kedy sa pred neho postavili Vít Soural a Ondřej Nováček. Mladíci totiž predviedli skutočne kreatívny výkon, po ktorom by si zaslúžili pokračovať v šou obaja. Raper však musel vybrať iba jedného z nich. 

„Urobili ste mi to naozaj ťažké a nechcem domov poslať ani jedného z vás. Radšej asi odídem ja. A viete čo? Idem preč,“ zahlásil Majk. Následne sa postavil z porotcovského kresla a jednoducho odišiel zo štúdia. Moderátorka Martina Tina Csillaghová rýchlo zaimprovizovala a zasadla na uvoľnené miesto. Ak ste zvedaví, ako to celé dopadlo, nenechajte si ujsť dnešnú časť markizáckeho Hlasu Česko Slovenska.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu