Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Majk Spirit odhalený: Prichytený s playmate... Luxusný výlet do Dubaja!

Raper Majk Spirit a playmate Silvia Kováčová si spravili výlet do Dubaja. Zobraziť galériu (7)
Raper Majk Spirit a playmate Silvia Kováčová si spravili výlet do Dubaja. (Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA/DUBAJ - Romantický výlet?! Michala Dušičku (31) alias Majka Spirita veľkej časti Slovenska predstavovať nemusíme. Ide totiž o jedného z našich najslávnejších raperov. A k tým neodmysliteľné patria krásne ženy. Jednu takú má aktuálne po svojom boku aj rodák z Bratislavy. Do redakcie nám totiž prišli fotky, ktoré ho zachytávajú v spoločnosti playmate a Miss Európskej únie 2006 Silvie Kováčovej (30). Namieril si to s ňou do Dubaja.

Majk Spirit patrí k našim najznámejším raperom. No napriek tomu o jeho súkromní toho verejnosť veľa nevie. Nikto napríklad netuší, ktorá žena stojí po jeho boku. Pred časom sa dostala na verejnosť informácia, že v minulosti tvoril pár so Zuzanou Plačkovou...


Tajomstvo Majka Spirita: Nepriznaný románik so Zuzanou Plačkovou!


A zdá sa, že obdarené blondínky sa mu páčia aj s odstupom rokov. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, hip-hopový šaman si aktuálne užíva luxusnú dovolenku so sexi playmate a zároveň Miss Európskej únie 2006 Silviou Kováčovou. 

Do redakcie nám totiž prišiel tip s fotkami, ktoré zachytávajú dvojicu v lietadle. „Išli spolu do Dubaja,“ prezradil nám zdroj. Oslovili sme v tejto súvislosti aj samotnú blondínku. No tá všetko zahmlievala – išlo vraj len o náhodu. „Sme kamoši a asi osud to tak zariadil, že to takto vyšlo. V každom prípade je to pán umelec a človek s veľkým srdcom,“ povedala nám sexica, ktorá v lietadle sedela po celý čas vedľa Spirita a následne sa spolu odviezli aj v jednom aute. Hm, trochu priveľká náhoda, nemyslíte? :)

Raper Majk Spirit trávi tieto dni v Dubaji so sexi modelkou Silviou Kováčovou.
Zobraziť galériu (7)
Raper Majk Spirit trávi tieto dni v Dubaji so sexi modelkou Silviou Kováčovou.  (Zdroj: Tip čitateľa)

Viac o téme: Majk SpiritSilvia Kováčová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu