Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nový výstrelok Zuzy Plačkovej: Aha, čo si zas nechala urobiť s prsiami!

Zuzana Plačková si nechala na brucho urobiť tetovanie, ktoré bude pokračovať aj medzi prsiami. Zobraziť galériu (6)
Zuzana Plačková si nechala na brucho urobiť tetovanie, ktoré bude pokračovať aj medzi prsiami. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Ďalšie do zbierky! Zuzana Plačková (23) sa netají tým, že má k tetovaniam či pírsingom kladný vzťah. Veď sama je majiteľkou hneď niekoľkých takýchto ozdôb. No zdá sa, že hoci pre mnohých je už aj jedna z menovaných čačiek veľa, blondínka nemá stále dosť. Najnovšie si pod ihlu ľahla znova - nechala si pod prsiami vykúzliť veľký obrázok. A stále nemá dosť. V budúcnosti totiž bude atramentová kresba pokračovať aj medzi prsiami.

Zuzana Plačková na seba rada púta pozornosť. Nevšedné módne kreácie, rôzne pírsingy alebo výrazné tetovania nie sú v jej prípade ničím výnimočným. Veď jej kožu doposiaľ zdobilo hneď niekoľko takýchto vylepšení. Blondínka však zatúžila po novej pýche a rozhodla sa, že svoje telo nechá opäť trochu vytuningovať - konkrétne svoju hruď. 

Mediálne známa tvárička nedávno zašla do tetovacieho štúdia a opäť si ľahla pod ihlu. To, čo jej však napokon vzniklo pod prsiami, sa rozhodne nedá len tak nevšimnúť. Plačková si totiž pár centimetrov nad pupok nechala namaľovať Mandala kvet.

A hoci už teraz je tetovanie pomerne veľké, jeho vzhľad ešte zďaleka nie je konečný. „Bude sa to ťahať medzi prsia, len už som to nezvládla. Bolesť jak sviňa,“ napísala na sociálnu sieť bývalá účastníčka reality šou Hotel Paradise.

Svojim rozhodnutím ozdobiť si takýmto spôsobom telo však medzi fanúšikmi vyvolala zmiešané reakcie. Zatiaľ čo jedným sa zvláštny kvet páčil, našlo sa aj mnoho takých, ktorí tvrdia, že ďalším z jej výstrelkov si pokazila telo. Aký je váš názor? 

Zuzana Plačková si tesne pod prsiami nechala vytetovať Mandala kvet. Toto však nie je konečná verzia obrázka Ťahať sa bude až medzi silikónové prsia.
Zobraziť galériu (6)
Zuzana Plačková si tesne pod prsiami nechala vytetovať Mandala kvet. Toto však nie je konečná verzia obrázka Ťahať sa bude až medzi silikónové prsia.  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu