Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zúfalá a bez šiat: Takto sa Podzámska zhadzovala kvôli chlapovi!

Elena Podzámska sa pred kamerami vyzliekla do podprsenky. Zobraziť galériu (6)
Elena Podzámska sa pred kamerami vyzliekla do podprsenky.

BRATISLAVA - Chcela zaujať! Elena Podzámska (42) momentálne účinkuje v markizáckom seriáli Chlapi neplačú. Stvárňuje tam ženu, ktorá pri ceste za svojím cieľom neváha bojovať ženskými zbraňami. A tak sa herečka ocitla pred kamerami napríklad len v podprsenke. Takéto zvádzanie však nedopadlo podľa jej predstáv.

Ponížila sa! Elene Podzámskej sa na poli lásky momentálne nedarí. V novembri minulého roka jej stroskotal vzťah s tanečníkom Matejom Chrenom a rozchod ju viditeľne ničí. Presvedčili sa o tom aj návštevníci nedávnej módnej prehliadky. Ružové to však v oblasti citov nemá ani postava, ktorú brunetka stvárňuje v markizáckom seriáli.    

Panovačná Erika si totiž robí chúťky na svojho šéfa Borisa, ktorého hrá Marek Ťapák. V kancelárii sa ho preto usiluje zviesť vyzlečená do podprsenky. „Ponižujete sa! Nájdite si konečne chlapa. Hocijakého iného, len nie mňa,” reagoval podráždenie na brunetkino flirtovanie právnik. Nový milenec by sa však Podzámskej zrejme zišiel nielen v seriáli, ale aj v skutočnom živote.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu