Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Po víťazstve v markizáckej Farme začali nový život: Vieme, kam zmizli televízni milenci!

Pavol Styk a Veronika Pavlíková sa do seba zamilovali v reality šou Farma. Ich láska pretrváva. Zobraziť galériu (6)
Pavol Styk a Veronika Pavlíková sa do seba zamilovali v reality šou Farma. Ich láska pretrváva. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Stále spolu! Vzťah Veroniky Pavlíkovej (19) a Pavla Styka (20) sledovali prostredníctvom markizáckej reality šou Farma mnohí diváci. Paco sa svojou náklonnosťou k súperke netajil už od začiatku relácie, no brunetku doma čakal priateľ. Preto s ním nechcela nič mať. Keď však prišla domov, ihneď sa so svojím partnerom rozišla. Romániku televíznej dvojice tak už nič nestálo v ceste. Aktuálne párik začína nový život mimo územia Slovenska.

Veronika Pavlíková a Pavol Styk mali k sebe blízko počas celého pobytu na markizáckej Farme. No zatiaľ čo usilovný mladík sa od prvého momentu netajil tým, že ku svojej súperke cíti viac než len kamarátstvo, sympatická brunetka bola v tomto smere zdržanlivejšia. Doma ju totiž čakal priateľ Marcel.

Po návrate do skutočného života sa však vo Veronikinom súkromí všetko zmenilo. Rodáčka z Brezovej pod Bradlom si uvedomila, koho skutočne ľúbi. S dnes už expartnerom sa rozišla a vrhla sa do náručia svojho súpera z reality šou. „Zistila som, že k priateľovi som cítila lásku, no nebola to zamilovanosť. A milovať je viac ako ľúbiť. Mali sme super vzťah, ale necítila som toľko, čo k Pacovi. Asi som našla toho pravého,“ povedala vtedy na margo rozchodu Pavlíková. 

Od veľkého Pacovho víťazstva v projekte však o dvojici nebolo veľmi počuť. A my vieme prečo. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, párik sa už dlhšiu dobu nezdržuje na Slovensku. Zaľúbenci totiž spoločne odcestovali za hranice krajiny. „Náš život vyzerá po Farme veľmi dobre. Stále sme spolu a presťahovali sme sa do Anglicka,“ prezradila pre topky.sk súťažiaca.

S Pacom vraj plánujú mimo domova zotrvať dlhšie. „Momentálne vybavujeme všetky potrebné veci na to, aby sme sa mohli zamestnať a čo bude neskôr, ukáže čas,“ dodala na záver zamilovaná farmárka. Ktovie, možno sa za hranicami našej krajiny milenci usadia natrvalo. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu