Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Víťaz markizáckej Farmy je Paco: Získal 50 000 €, mama nezvládla emócie!

Pavol Styk získal 50 000 eur. Stal sa víťazom štvrtej série markizáckej Farmy. Zobraziť galériu (43)
Pavol Styk získal 50 000 eur. Stal sa víťazom štvrtej série markizáckej Farmy. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Víťaz je známy! Po dlhých štyroch mesiacoch strávených mimo civilizácie sa Božena Candráková (34) a Pavol Styk (20) stretli vo veľkom finále markizáckej reality šou Farma. Keďže sa do samotného konca prebojovala zmiešaná dvojica, duel sa niesol v duchu prekvapení. No hoci po prvých dvoch disciplínach bol stav vyrovnaný, diváci a posledný duelový súboj rozhodli o tom, že absolútnym víťazom sa stal zamilovaný mladík. Tento úspech nepotešil iba 20-ročného rodáka z Oraviec, ale aj jeho mamu, ktorá neovládla svoje emócie a plakala od radosti.

Markizácka reality šou Farma už pozná svojho víťaza. Dlhé mesiace mimo civilizácie sa vyplatili Pavlovi Stykovi. Ten totiž porazil v nedeľnom finále svoju súperku Boženu Candrákovú s prehľadom 3:1. Po prvých dvoch disciplínach bol stav vyrovnaný, no diváci svojim SMS hlasovaním rozhodli o tom, že zamilovaný mladík si výhru zaslúži viac. Z celkového počtu 80 321 esemesiek totiž dostal väčšinu a s náskokom 22 621 hlasov porazil sympatickú blondínku.

Dvojica si svoje sily nakoniec zmerala v poslednej duelovej úlohe, ktorou bolo odmotávanie lana od dreva. Šikovnejší a rýchlejší bol opäť Paco a preto sa stal absolútnym víťazom štvrtej série projektu. Veľký úspech svojho syna potešil aj mamu 20-ročného farmára, ktorá tesne po oznámení výsledku nedokázala skrývať svoje emócie a rozplakala sa.

„Cítim sa neuveriteľne, stále nemôžem uveriť tomu, že som víťaz Farmy. V prvej disciplíne som si bol istý tou váhou, aj keď tá nervozita vo mne vrela. Druhá disciplína, to som takmer všetko tipoval okrem otázky ohľadom Martina a tak to tým pádom aj dopadlo. Divácka priazeň bola pre mňa prekvapením, aj keď v kútiku duše som veril, že môžem dostať viac hlasov ako Božka. Tá posledná disciplína bola náročná, ale rýchlo som prišiel na spôsob točenia, takže to potom išlo,“ zhodnotil finále tesne po skončení prenosu Styk. Ten získané peniaze investuje predovšetkým do otcovej liečby a zvyšok použije na štart do života. 

Porazená Seničanka má po veľkom finále zmiešané pocity. „Som šťastná a zároveň smutná. Šťastná preto, lebo všetok ten stres a to čakanie na duel skončilo. No a smutná preto, lebo sa mi nepodarilo vyhrať. Keď som po druhej disciplíne stav vyrovnala, verila som, že to dotiahnem do víťazného konca,“ netajila svoje sklamanie sympatická blondínka, no napriek všetkému nezúfa. „Síce som nezískala výhru, ale prácou si peniažky zarobím a deťom pomôžem, ako viem,“ dodala na záver druhá najúspešnejšia súťažiaca markizáckej Farmy. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu