Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nevera pred markizáckymi kamerami: Toto je nečakaný výsledok!

City medzi Veronikou Pavlíkovou a Pavlom Stykom vzplanuli priamo pred kamerami markizáckej reality šou. Zobraziť galériu (8)
City medzi Veronikou Pavlíkovou a Pavlom Stykom vzplanuli priamo pred kamerami markizáckej reality šou.

BRATISLAVA - Markizácka reality šou Farma priniesla už všeličo a nevyhli sa jej ani vzťahy medzi súťažiacimi. Diváci sa stali aj svedkami vzplanutia citov medzi Veronikou Pavlíkovou (22) a víťazom štvrtej série Pavlom Stykom (23). Háčikom však bolo, že v tom čase plavovlásku čakal doma priateľ, ktorý spočiatku neveril, že by mu bola jeho láska neverná. Topky.sk vedia, ako to celé dopadlo.

Verným fanúšikom markizáckej reality šou Farma Veroniku Pavlíkovú ani Pavla Styka predstavovať nemusíme. Dvojica sa do povedomia dostala vďaka štvrtej sérii a hoci Paco celý projekt vyhral, viac ako tým sa do pamäti Slovákov vpísal svojím románikom s kolegyňou. Háčikom totiž bolo, že v čase, keď sa zaľúbenci pred zrakmi všetkých zbližovali, plavovlásku doma čakal ešte priateľ. 


Telo markizáckej farmárky si užíva iný, doma ju čaká priateľ: Aha, čomu sa musí prizerať!


„Veronika a Paco majú medzi sebou kamarátsky vzťah a nič medzi nimi nie je. Môj názor je na ňu rovnaký a verím jej,“ povedal vtedy pre topky.sk Marcel, ktorý na svoju lásku čakal doma. Nakoniec sa však musel zmieriť s tým, že jeho priateľka si vybrala toho druhého. 

Vtedy ich vzťahu nikto veľké šance nedával a nazývali ho len chvíľkovým pobláznením. O to väčším prekvapením je zistenie, že exfarmári sú stále spolu. „Akurát vo štvrtok sme oslávili tretie výročie,“ dozvedeli sme sa od šťastnej Veroniky. A partneri si vraj z rečí neprajníkov nikdy nič nerobili. „Nikdy nám nešlo o druhých, ani o to, čo si myslia alebo mysleli. Vždy išlo len o nás a o to, čo sme chceli my,“ prezradila Pavlíková. 

Sama však priznala, že v čase, keď sa ich láska zrodila, ani len neuvažovali nad tým, či ich vzťah má aj nejakú budúcnosť. „Jednoducho sme mali na Farme k sebe blízko, neskôr sa náš vzťah prehĺbil, no a stále pretrváva,“ povedala nám plavovláska, ktorá spolu s Pacom žije už tretí rok v Londýne. „Náš vzťah sa za tú dobu nezmenil, stále je rovnaký – sme rovnocenní partneri, ktorí sa ľúbia, podporujú a trávia spolu pekné chvíle,“ prezradila exfarmárka. 

Zoznam najhlúpejších a najkontroverznejších reality show! Farma si ani neškrtne!

A o tom, že to dvojica spolu naozaj myslí vážne, svedčí aj fakt, že sa už rozprávajú aj o rodine. „Áno, už sme sa rozprávali aj o svadbe a deťoch, ale povedala by som, že je to ešte niekde vo hviezdach, nakoľko sa najprv snažíme zabezpečiť a čo-to aj pocestovať,“ dodala na záver k spoločným plánom Pavlíková. Zaľúbencom teda želáme, nech ich láska aj naďalej prekvitá! 

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu