Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Koniec tajností o mileneckom vzťahu: Farmárka Veronika odkopla bývalého, priznala Paca!

Veronika Pavlíková a Pavol Styk tvoria zamilovanú dvojicu. Dokopy sa dali vďaka účinkovaniu v markizáckej šou Farma. Zobraziť galériu (5)
Veronika Pavlíková a Pavol Styk tvoria zamilovanú dvojicu. Dokopy sa dali vďaka účinkovaniu v markizáckej šou Farma.

BRATISLAVA - Dočkal sa! Pavol Styk (20) z markizáckej reality šou Farma sa svojou náklonnosťou k súperke Veronike Pavlíkovej (19) nikdy netajil. Počas pobytu mimo civilizácie otvorene priznal, že to, čo k nej cíti, je omnoho viac než len kamarátstvo. Statkárku však doma čakal priateľ Marcel a preto sa zbližovaniu s kolegom zo šou bránila. Po jej príchode domov je však už všetko úplne inak - dvojica tvorí pár a rodáčka z Brezovej pod Bradlom tvrdí, že Paco je pre ňu ten pravý.

Veronika Pavlíková a Pavol Styk tvorili na markizáckej Farme nerozlučnú dvojicu. Celé štyri mesiace mimo civilizácie sa navzájom podporovali a prejavovali si veľké sympatie. No zatiaľ čo 20-ročný rodák z Oraviec otvorene hovoril o láske, 19-ročná plavovláska sa svojim citom bránila. Doma ju totiž čakal dlhoročný priateľ Marcel. Ten napriek tomu, že náklonnosť farmárov bola viac než zjavná, svojej milovanej veril. „Veronika a Paco majú medzi sebou kamarátsky vzťah a nič medzi nimi nie je. Môj názor je na ňu rovnaký a verím jej,“ povedal pred časom pre topky.sk Pavlíkovej partner.

No dnes je všetko úplne inak. Súťažiaca si totiž po príchode domov uvedomila, koho naozaj miluje. S priateľom sa preto rozišla a vrhla sa do náručia svojho súpera z reality šou. „Paca si opantala doma hneď po Farme. Hlavná vec, že stále vyjadrovala lásku frajerovi,“ rypla si na sociálnej sieti farmárka Šárka Rácová do svojej kolegyne, ku ktorej prechováva antipatie. 

Novú lásku už netají ani samotná Veronika. „Na Farme som náš vzťah riešiť nechcela z dôvodu psychického nátlaku farmárov a médií, pred ktorými som sa nemohla chrániť. Až po štyroch dňoch po návrate domov som pochopila, čo cítim k Pacovi. Na Farme som to city potláčala aj preto, že som mala doma priateľa,“ povedala pre magazín denníka Plus jeden deň rodáčka z Brezovej pod Bradlom.

Uvedomila si totiž, že to, čo cíti k svojmu priateľovi, nie je také silné ako jej sympatie k súperovi. „Zistila som, že k svojmu priateľovi som cítila lásku, no nebola to zamilovanosť a milovať je viac ako ľúbiť. Mali sme super vzťah, ale necítila som toľko, čo k Pacovi. Asi som našla toho pravého,“ prekvapuje svojimi slovami farmárka.

Nechajme sa prekvapiť, či tento vzťah vydrží. Aj v predchádzajúcich sériách Farmy vznikli romániky, ktoré však napokon stroskotali. Spomeňme napríklad vzťahy Lucie Frčkovej a Adama Kováča alebo Andrey Járovej a Mikiho Ferleťáka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu