Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Koniec Lampárne po 14-tich rokoch: Herman prezradil to, čo doteraz nemohol!

Pre Patrika Hermana bola relácia Lampáreň srdcovou záležitosťou. Zobraziť galériu (4)
Pre Patrika Hermana bola relácia Lampáreň srdcovou záležitosťou.

BRATISLAVA – Toto diváci netušili! Ako sme vás včera na topkách informovali, relácia Lampáreň sa už na obrazovkách Markízy neobjaví. Po štrnástich rokoch vysielania bola zrušená. Moderátor Patrik Herman (39) nám v súvislosti s tým porozprával, ako vníma svoj ďalší osud v modro-žltej televízii. Okrem toho vyzradil tajomstvo, o ktorom sa doposiaľ verejne vôbec nehovorilo.

Správa o tom, že Lampáreň na obrazovkách Markízy končí, zaskočila mnohých divákov. Nepríjemne prekvapený zostal zrejme aj Patrik Herman, ktorý bol dlhoročnou tvárou relácie. Svedčí o tom jeho reakcia na otázku, či o plánovaných zmenách zo strany vedenia vedel. „K tomu sa nechcem vyjadrovať,” poznamenal vyhýbavo.

Moderátor by sa mal teraz spoločne s tímom redaktorov presunúť do relácie Reflex. Tá pobeží podľa našich informácii päťkrát do týždňa a vo vynovenej podobe. Pri práci by sa mal Patrik striedať s Pavlom Bruchalom. No keďže v súčasnosti nie je v Záhorskej Bystrici nič isté, zisťovali sme, či sa Herman neobáva o svoj flek. „Nikto to nemá vyárendované. Práca moderátora je ako každá iná. Človek musí rátať aj s tým, že môže nastať i taká situácia,” reagoval na margo toho dlhoročný markizák.

Práce v novom programe sa Herman podľa vlastných slov neobáva. „Aj v Lampárni sa riešili existenčné problémy, aj tam prichádzali ľudia o strechu nad hlavou a bojovali so zdravotným postihnutím. Nevidím medzi týmito dvoma reláciami nejaký veľký rozdiel. Je pravda, že s tými ľuďmi súcitím a nedokážem sa od toho odosobniť. Nie je to práca, pri ktorej, keď vám skončí pracovný čas, tak vypnete. Nosíte to totiž so sebou neustále v hlave. Moja rodina a moji priatelia vedia, že ja som to vždy intenzívne prežíval,” dodal moderátor, ktorý spoločne so svojím tímom redaktorov pomohol mnohým ľuďom.

„Teraz to už môžem povedať, predtým som veľmi nemohol, aby to ľudia nezneužívali, ale my sme riešili obrovské množstvo problémov i mimo televíznych obrazoviek,” prezradil počas nášho rozhovoru Herman, ktorý dúfa, že zmenou relácie sa pôsobenie tímu Lampárne nekončí. „Môžem povedať, že sme si získali dôveru ľudí a rešpekt jednotlivých orgánov či úradov.  A verím, že to tak bude aj naďalej. Možno bude pre tie témy aj viac priestoru. Pevne v to dúfam,“ uzavrel s nádejou v hlase moderátor.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu