Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

V Markíze rušia všetko hlava-nehlava: Nečakaný koniec po 14 rokoch!

Patrik Herman sa musí rozlúčiť s reláciou Lampáreň. Zobraziť galériu (5)
Patrik Herman sa musí rozlúčiť s reláciou Lampáreň.

BRATISLAVA – Ostrý začiatok roka! V Záhorskej Bystrici stále panuje dusná atmosféra. Vedenie Markízy sa totiž usiluje znižovať náklady, čo v poslednej dobe pocítilo viacero dlhoročných tvárí či programov modro-žltej televízie. Najnovšou obeťou je relácia Lampáreň, ktorá bola srdcovou záležitosťou najmä pre moderátora Patrika Hermana (39). Čo s ním teraz bude?

Ďalšie škrty! V uplynulých mesiacoch sme vás na topkách pravidelne informovali o zmenách, ktoré v Markíze urobil nový šéf Matthias Settele. Spomenúť možno napríklad zrušenie stanice TV Fooor, relácie Modré z neba či vyhadzov Petra Čambora a nejasnú budúcnosť Martiny Mečiarovej.

K týmto novinkám možno najnovšie zaradiť aj koniec relácie Lampáreň, v ktorej sa riešili občiansko-právne problémy divákov už dlhých 14 rokov. Informáciu priniesol portál omediach.com. Reportáže tohto druhu sa odteraz stanú súčasťou iného programu, čo nám potvrdila aj hovorkyňa Markízy. „Témy z Lampárne budú súčasťou vynoveného Reflexu,” uviedla Tatiana Tóthová.

V súvislosti s týmito informáciami sme oslovili aj moderátora Patrika Hermana, pre ktorého bola relácia srdcovou záležitosťou. „Ono je to tak, že keď sa niečo pekné končí, tak sa niečo pekné, dúfam, začína. Vďaka Lampárni som prežil nádherné obdobie, aj keď medzi smutnými témami a príbehmi. Bolo to dobré, že sme tým ľuďom pomáhali. Pre mňa to bola obrovská skúsenosť a pomohlo mi to k tomu, aby som nespyšnel,” zaspomínal si s nostalgiou v hlase markizák, ktorý by mal po novom spoločne s Pavlom Bruchalom moderovať vynovený Reflex.

Relácia Lampáreň bola medzi divákmi mimoriadne obľúbená, čo potvrdzuje napríklad aj jej víťazstvo v našej ankete Telkáč roka 2012. „Chcem sa touto cestou poďakovať všetkým ľuďom, ktorí sa na tvorbe relácie podieľali a zároveň aj divákom, ktorí nám aj napriek určitým zmenám zachovali svoju priazeň. Lampárňové témy nekončia a budem rád, ak nám ju zachovajú aj do budúcna,” uzavrel tému moderátor.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu