Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Viktor Vincze: Nový moderátor markizáckeho Reflexu

Viktor Vincze je novým moderátorom Reflexu. Zobraziť galériu (8)
Viktor Vincze je novým moderátorom Reflexu.

BRATISLAVA – Dostali posilu! Už pár dní sa divákom markizáckeho Reflexu prihovára nový moderátor. Je ním Viktor Vincze, ktorý pôsobí aj na pozícii spravodajského redaktora. Vo vynovenej relácii sa bude striedať s ostrieľanými markizákmi Kvetou Horváthovou a Patrikom Hermanom.

Ďalšia zmena! Relácia Reflex sa na obrazovkách Markízy objavuje už sedem rokov. Jej moderátormi boli ešte donedávna Martina Mečiarová a Pavel Bruchala. Dnes sa už ale ľuďmi, príbehmi a emóciami zaoberajú iné tváre modro-žltej televízie.

Od nového roka moderujú program Patrik Herman a Kveta Horváthová. Počas tohto týždňa sa však na obrazovke objavila nová tvár - redaktor Viktor Vincze. V Záhorskej Bystrici sme preto zisťovali, či išlo len o záskok alebo budeme mladíka vídať na tomto poste už pravidelne. „Viktor sa bude pri moderovaní striedať s Kvetkou a Patrikom,” povedala nám na margo toho hovorkyňa Markízy Tatiana Tóthová.

Kým Herman bude reláciu uvádzať počas dvoch pracovných týždňov za mesiac, jeho kolegovia si medzi sebou rozdelia zvyšné dva. „Viktorovi dali šancu preto, lebo v Markíze si radi zaúčajú ľudí z vlastných radov. Chceli vyskúšať, ako mu to pôjde,” dozvedeli sme sa od nášho zdroja. Ako sa nový moderátor pozdáva vám?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu