Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Havlová v Dědictví ako duch: Bohušu, bacha, je to héérečka!

Dagmar Havlová sa v pokračovaní filmu Dědictví aneb Kurvahošigutentág objaví už iba ako duch. Zobraziť galériu (8)
Dagmar Havlová sa v pokračovaní filmu Dědictví aneb Kurvahošigutentág objaví už iba ako duch. (Zdroj: youtube.com)

SEDLČANY - Láska až za hrob! A to doslova. Film Dědictví aneb Kurvahošigutentag si bez Bolka Polívku (64) vie predstaviť už iba málokto. Preto samozrejme nechýba ani v pokračovaní tohto legendárneho titulu. Bohušova osudová láska Vlastička, ktorú stvárňuje Dagmar Havlová (60), však toľko šťastia nemala. Síce sa vo filme objaví, no už nie ako človek. Sympatická krčmárka totiž v úvode zomrie a svojmu milému sa bude objavovať ako duch.

Už o niekoľko týždňov sa do kín dostane pokračovanie legendárnej komédie Dědictví aneb Kurvahošigutentag. V novinke s názvom Dědictví aneb Kurvaseneříká sa okrem hlavnej postavy Bohumila Stejskala (Bolek Polívka) objaví aj jeho osudová láska Vlastička (Dagmar Havlová). No ako sme vás na topkách už informovali, plavovlasá krčmárka vo filme nestvárni človeka. Hneď v úvode totiž zomrie.

Svojmu milému sa tak po zvyšok filmu bude objavovať už iba ako duch. „Neblbni, Bohušu, vždyť to je héérečka,“ znie z úst krehkej blondínky, keď prechádza okolo dediča a jeho nového objavu. Stejskalovu lásku v pokračovaní obľúbeného diela stvárňuje Jitka Čvančarová. 

V týchto dňoch zverejnili tvorcovia upútavku k očakávanému českému počinu. Ak chcete vidieť, ako roky zmenili svojského zbohatlíka či jeho milovanú Vlastičku, pozrite si video. 

VIDEO: Upútavka k filmu Dědictví aneb Kurvaseneříká.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu