Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Bohušova nová Irenka sa zaoblila: Kurvahoši, a kde je ten sexepíl?!

Od nakrúcania filmu prešla herečka Jitka Čvančarová výraznou premenou. Zobraziť galériu (7)
Od nakrúcania filmu prešla herečka Jitka Čvančarová výraznou premenou.

PRAHA - Zmenila sa! V lete minulého roka sa dostali na verejnosť prvé zábery z pokračovania nezabudnuteľnej komédie Dědictví. V ňom sa novou Bohušovou múzou namiesto prostitútky Irenky stala herečka v podaní Jitky Čvančarovej (36). Vnadná brunetka však pred pár mesiacmi na premiére prekvapila blond hrivou. A dnes je opäť iná. Umelkyňa má o pár kíl viac a zaoblenú tvár. Čo však jej sexepílu ublížilo viac, sú kratšie vlasy bez vĺn a bez objemu. Takýto účes jej naozaj príliš nesvedčí.

Keď sa začalo nakrúcať pokračovanie komédie Dědictví aneb Kurvahošigutntag, veľa sa diskutovalo o prostitútke Irenke. Bohuš sa však nakoniec zahľadel do úplne inej ženy. Úlohu jeho novej lásky v pokračovaní Dědictví aneb Kurvaseneříká stvárnila Jitka Čvančarová. 

Herečka nikdy nepatrila k vychrtlinám a jej neprehliadnuteľné vnady už pred kamerami pobláznili nejedného muža. Ďalším typickým znakom Čvančarovej bývali kučeravé tmavé vlasy. Preto dosť prekvapila, keď sa vo februári tohto roka objavila na bratislavskej premiére so svetlou hrivou. Tmavší blond jej však na sexepíle neubral. 

No odvtedy došlo k ďalšej zmene. Jitka sa vrátila k hnedej farbe, no zvodné vlny by ste už v jej účese hľadali márne. V kombinácii s ďalšími kilami navyše, ktoré v posledných mesiacoch nabrala, ostrihané rovné vlasy bohužiaľ nie sú práve najšťastnejšou voľbou. Čo si myslíte vy?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu