Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Donutil vyvetral manželku: Doktore, vždyť ta má nohy jako laňka!

Miroslav Donutil Zobraziť galériu (6)
Miroslav Donutil

PRAHA - Minisukňu si môže stále dovoliť! Uznávaná česká herečka Jiřina Bohdalová oslávila včera 85. narodeniny. Pri tej príležitosti jej prišlo zablahoželať množstvo kolegov. Medzi gratulantami nechýbal ani Miroslav Donutil (65). Spoločnosť mu robila sympatická manželka Zuzana (56), ktorá vyzerala v krátkych šatách perfektne.

Bohuš by len zíral! Miroslav Donutil má na konte účinkovanie v mnohých vydarených počinoch. Neodmysliteľne spätý je napríklad s kultovým filmom Dědictví aneb Kurvahošigutentág. Známy herec je však úspešný nielen v pracovnej oblasti, ale i v súkromí. 

Donutil je už 38 rokov šťastne ženatý a so svojou manželkou Zuzanou majú dvoch synov - Tomáša a Martina. Dvojica si povedala "áno" po pol roku známosti. Ako sympatická blondínka v jednom z rozhovorov prezradila, romantika z ich vzťahu stále nevyprchala. Herec svojej polovičke dáva vždy na výročie kytičku obľúbených konvaliniek. „Uznajte, zaobstarať tieto kvety 30. decembra nie je také jednoduché,” povedala na margo toho hrdá Zuzana.   

Pri pohľade na sympatickú päťdesiatničku sa nikto nemôže čudovať, že Donutil nešetrí vyznaniami lásky. Jeho manželka sa udržia vo výbornej kondícii. Potvrdila to aj v utorok večer, keď na narodeninovú párty Jiřiny Bohdalovej prišla nahodená v šatách, ktoré odhaľovali jej nohy. Výstavné, čo poviete?!

Miroslav Donutil s manželkou Zuzanou, ktorá sa pýši dokonalými nohami.
Zobraziť galériu (6)
Miroslav Donutil s manželkou Zuzanou, ktorá sa pýši dokonalými nohami.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Miroslav DonutilZuzana Donutilova
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu