Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nelichotivý pohľad na porotkyňu markizáckej šou (62): Preboha, veď jej vidno celé prsia!

Gábina Osvaldová Zobraziť galériu (4)
Gábina Osvaldová (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Odvaha jej nechýba! Gábina Osvaldová (62) sa do povedomia slovenskej verejnosti dostala v roku 2011, keď v úlohe porotkyne účinkovala v speváckej šou SuperStar. Nedávno sa vychytená česká textárka objavila na krste novej audioknihy. A všetky pohľady doslova strhávala na seba. Dôvod? Mala na sebe síce nenápadné čierne tričko, no pod nim žiadnu podprsenku. A tak jej naplno presvitali nahé prsia.

Gábinu Osvaldovú slovenskí diváci začali vnímať najmä vďaka markizáckej šou SuperStar, v ktorej sa v roku 2011 predstavila v úlohe porotkyne. U našich západných susedov je však plavovláska vychytenou textárkou – veď práve ona stojí za nejedným hitom speváčky Lucie Bílej. 

Pred pár dňami sa umelkyňa objavila na krste novej audioknihy. A bola doslova neprehliadnuteľná. Postaralo sa o to jej zdanlivo nenápadné čierne tričko. Pod to si totiž 62-ročná Češka nevzala žiadnu podprsenku. No a práve to sa stalo kameňom úrazu! Obtiahnutý kus tmavej látky totiž naplno odhalil jej nahé prsia, doslova jej bolo vidieť úplne všetko. A to je vo veku Osvaldovej poriadna odvaha, nemyslíte?

Gábina Osvaldová sa v spoločnosti objavila v čiernom tričku. Pod nim však nemala žiadnu podprsenku, dokonalo jej tak presvitali jej holé prsia.
Zobraziť galériu (4)
Gábina Osvaldová sa v spoločnosti objavila v čiernom tričku. Pod nim však nemala žiadnu podprsenku, dokonalo jej tak presvitali jej holé prsia.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: SuperStarGábina Osvaldová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu