Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Sklovskej nechcený darček: Prerevala som celé Vianoce!

Sisa Lelkes-Sklovská dostala v detstve vianočný darček, ktorý ju rozplakal. Zobraziť galériu (4)
Sisa Lelkes-Sklovská dostala v detstve vianočný darček, ktorý ju rozplakal.

BRATISLAVA – Namiesto radosti obrovské sklamanie! Speváčka Sisa Lelkes-Sklovská (48) strávila uplynulé Vianoce celkom netradične. Spoločne s manželom Jurajom (62) si totiž dopriali oddych v exotike. Niet preto pochýb, že na to bude umelkyňa spomínať v dobrom. Ako nám však prezradila, v minulosti prežila počas sviatkov aj poriadne traumatizujúce chvíle.

Sisa Lelkes-Sklovská je svojím smiechom priam povestná. Všade, kde sa objaví, totiž rozdáva dobrú náladu a široké úsmevy. Počas nedávneho rozhovoru nám ale speváčka prezradila, že táto vlastnosť ju v minulosti paradoxne dokázala aj rozplakať.

Obrovské krokodílie slzy ronila Sisa vtedy, keď si pod vianočným stromčekom ešte ako dieťa našla nezvyčajný darček od svojho otca. „Chcel mi urobiť radosť, tak mi kúpil taký strojček, kde sa rehotal jeden mužský hlas, ktorý znel tak, že keď to počujete, to sa nedá prehliadnuť,” zaspomínala si v rozhovore na tému sviatkov speváčka. „Keď som darček otvorila a pustila si nahrávku, tak mi otec povedal, že to je rovnaký smiech ako ten môj,” dodala Sisa.

Hoci speváčkin tatko chcel byť zrejme originálny, svojím nápadom ju veru vôbec nepotešil. „Chytila som taký šok, že som revala celé Vianoce. Otec to musel ihneď zobrať a ani neviem, čo s tým vlastne urobil. On mi chcel urobiť radosť, lebo ja som veľmi veselý človek, ale mňa to akosi zasiahlo. Hovorila som si, že takto sa ja predsa rehotať nemôžem, uzavrela so smiechom na margo najnetradičnejšieho darčeka svojho života Sisa.

Sledujte Topky TV: Sisa Lelkes-Sklovská o vianočnom darčeku, ktorý ju rozplakal.

Sisa Lelkes-Sklovská preplakala celé Vianoce.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu