Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Prvý finalista Farmy je už známy: Predchádzala tomu poriadna nakladačka!

Šárka Racová pri rozhodovaní povedala na rovinu, čo si myslí o Veronike Pavlíkovej. Zobraziť galériu (6)
Šárka Racová pri rozhodovaní povedala na rovinu, čo si myslí o Veronike Pavlíkovej. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Servítku pred ústa si nekládla! Markizácki exfarmári boli v utorkovej časti opäť postavení pred ťažkú úlohu. Museli rozhodnúť o tom, ktorá z dvojice Veronika Pavlíková (19) - Božena Candráková (34) má postúpiť do samotného finále súťaže. Výsledok bol naozaj tesný a sprevádzala ho poriadna slovná nakladačka. Šárka Racová (40) totiž 19-ročnej brunetke povedala na rovinu, čo si o nej myslí. A rozhodne ju nešetrila.

Minulý týždeň bojovali v markizáckej reality šou Farma ešte štyria súťažiaci. No od pondelkového večera sú v hre už iba traja. Bývalí farmári totiž jednoznačne rozhodli, že z dvojice horších sluhov si výhru najmenej zaslúži trojnásobná mamička Nikoleta Prokšová, a tak sa so súťažou musela nadobro rozlúčiť. Potom však navrátilci čelili ďalšiemu náročnému výberu. Museli si zvoliť, koho z dvojice v zložení Božena Candráková a Veronika Pavlíková posunú rovno do veľkého finále.

Rozhodovanie exfarmárov sprevádzalo aj plno emócií. Najviac sa rozčertila Šárka Racová. Tá si totiž nenechala ujsť príležitosť povedať druhej menovanej, čo si o nej skutočne myslí. A poriadne Veronike naložila. „Pre mňa si najfalošnejší, najhnusnejší a najodpornejší človek, ktorý vie ublížiť aj nevinnému dieťaťu. Nenávidím ťa z celého srdca, z celej duše a nechcem, aby si pokračovala,“ nekládla si dvojnásobná mamička servítku pred ústa. Mladej bojovníčke takpovediac vyliala všetku svoju nenávisť na hlavu.  

Naopak, k srdcu jej prirástla nespútaná Záhoráčka. „Božka, teba tam chcem vidieť,“ vyslovila svoje rozhodnutie Racová a pridala sa k nej aj väčšina bývalých súťažiacich. Barbie zo Senice sa tak stala prvou finalistkou reality šou Farma. Je teda o krok bližšie k vysnívanej výhre. O jej súperovi sa rozhodne už vo štvrtkovom dueli, v ktorom sa stretne Pavol Styk so svojou milovanou Veronikou Pavlíkovou. 

Sledujte video: Rozhodnutie Šárky Racovej sprevádzané drsnými slovami na adresu Veroniky Pavlíkovej.

Rozhodnutie Šárky Racovej

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu