Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Markizácki farmári v šoku: Pravidlá sa menia, doplatil na to prvý súťažiaci!

Atmosféra na markizáckej Farme je naozaj dusná. V pondelok sa rozhodlo o ďalšom vyradenom. Zobraziť galériu (8)
Atmosféra na markizáckej Farme je naozaj dusná. V pondelok sa rozhodlo o ďalšom vyradenom. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Ide do tuhého! Veľké finále markizáckej reality šou Farma je už za dverami a nálada na statku je čoraz dusnejšia. Viaceré pravidlá tejto hry sa totiž nečakane zmenili a nikto ani len netuší, ako sa rozhodne o víťazovi projektu. Uplynulú sobotu napríklad chýbal na obrazovkách tradičný duel. Vyraďovanie sa namiesto toho v pondelok ocitlo v rukách bývalých súťažiacich, ktorí museli vyrieknuť ortieľ nad tými horšími z minulotýždňových dvojíc sluhov. Navrátilci potom vyslovili verdikt - Nikoleta Prokšová (29) si výhru zaslúži najmenej.

V hre zostali po včerajšku už iba traja súťažiaci, ktorí teraz bojujú o zotrvanie v šou. Nečudo, že na statku tuhne atmosféra. Prispieva k tomu aj zmena pravidiel hry - farmárom týždňa už nie je nikto, sluhovia sa každý deň menia a ani cez víkend sa nekonal vyraďovací duel ako zvyčajne. Namiesto toho museli exfarmári vyhodnotiť, kto zo slúžiacich dvojíc bol lepší a kto horší.

V očiach už vyradených bojovníkov zabodovali Božena Candráková a Veronika Pavlíková. Naopak, Pavol Styk a Nikoleta Prokšová svojich katov nepresvedčili vôbec. A preto sa dostali do zóny ohrozenia. Ich osud mali v rukách opäť súťažiaci, pre ktorých sa boj o výhru už dávno skončil. A tí svojím hlasovaním rozhodli jednoznačne. Ďalej posunuli 20-ročného Paca

Nikoleta sa so svojím snom o rozprávkovej výhre musela nadobro rozlúčiť. „Ja som veľmi spokojná, že to posledné sluhovanie s Pacom bolo také, aké bolo. Som rada, že to rozhodli jednoznačne v jeho prospech. Kebyže volím ja, tak volím rovnako. Paco je pre mňa charakter a osobnosť. Jemu som jedinému verila a stále mu verím. Jeho ruky vidieť na Farme vo všetkom,“ povedala tesne po vyhodnotení hlasovania tmavovláska. Tá spočiatku niesla svoj vyhadzov statočne, neskôr však nedokázala udržať slzy. Veď jej cesta za výhrou sa skončila tesne pred bránami finále.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu