Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Bartošovej muž dostal KO na súde: Pepo, ideš k lopate!

Zdeněk Macura môže byť spokojný. Josef Rychtář bol uznaný vinným. Zobraziť galériu (6)
Zdeněk Macura môže byť spokojný. Josef Rychtář bol uznaný vinným.

PRAHA - Toto nečakal! Josef Rychář (55) sa v stredu postavil pred súd za napadnutie Zdeňka Macuru (39). Dvaja kohúti sa pobili viackrát, teraz sa rozhodovalo o roztržke v Bohniciach, kde bola Iveta Bartošová (47) v júli hospitalizovaná na psychiatrii. Hoci speváčkin manžel prichádzal do súdnej siene vysmiaty, rozsudok ho rozhodne nepobavil. Spolu so synom, ktorý bol tiež aktérom pästného súboja, totiž dostali za trest účasť na verejnoprospešných prácach.

Za zmlátenie soka k lopate! Josef Rychtář mal už viackrát konflikt so Zdeňkom Macurom, ktorý sa pasuje do úlohy ochrancu týraných žien a Ivety Bartošovej zvlášť. Svojský programátor to však nenechal len tak a kvôli bitke od bývalého ochrankára a jeho syna sa obrátil na súd. 

Incident, ktorý sa odohral v júli v Bohniciach, kde bola speváčka umiestnená na psychiatrickom oddelení, tak v utorok priviedol všetkých aktérov na pražský súd. Rychtář prišiel v dobrej nálade a Macura bol na smiech svojím oblečením o niekoľko čísiel väčším. 

Na konci sa ale mohol smiať práve počítačový programátor so zvláštnym vkusom. Súd totiž uznal „boxerské duo Rychtář a syn” vinným. Otec dostal za trest 80 hodín verejnoprospešných prác, jeho potomok 60. Okamžite sa ale odvolali. „Pána Macuru som sa ani nedotkol, maximálne som ho strčil,” povedal pre Blesk Josef. 

Ak by mu však odvolanie aj pomohlo, jeho konkurent ho stále môže zažalovať za bitku, ktorú dostal v novembri. Tú totiž nasnímalo viacero prítomných médií a o dôkazy teda núdza naozaj nie je. Aby napokon Pepo neskončil ešte horšie než len pri lopate... 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu