Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Úspešná misska o anjelovi z Modrého z neba (†27): Verím, že je stále pri mne, ochraňuje ma!

Miss Bikini of the World 2013 Denisa Pasečiaková bola online. Zobraziť galériu (9)
Miss Bikini of the World 2013 Denisa Pasečiaková bola online. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Prešovčanka Denisa Pasečiaková (24) zaznamenala vo svete hneď niekoľko úspechov po sebe. Bodovala na medzinárodných súťažiach krásy v Číne a v Thajsku, kde pozbierala dokopy 4 ocenenia. Najviac zaujala svojou postavou, vďaka ktorej si vyslúžila titul Miss Bikini of the World 2013 a stala sa II. vicemiss Grand International 2013. V piatok bola úspešná Slovenka online. V odpovediach na vaše zvedavé otázky prezradila, že jej veľmi chýba dobrá kamarátka misska Mária Smiešková (†27), ktorá tragicky zahynula pri dopravnej nehode. No verí, že je stále pri nej a drží nad ňou ochranné krídla.

Denisa Pasečiaková sa narodila 28. marca 1989 v Prešove. Svoj život od malička zasvätila tancu. Najprv to bol balet, neskôr sa pridala k mažoretkám. S nimi sa dokonca stala viacnásobnou majsterkou Európy. V 14-tich rokoch prešla do tanečnej skupiny, vďaka ktorej okúsila najrôznejšie tanečné štýly - napríklad brušné tance, brazílsku sambu, country, havajské či indické tance, ale aj moderné a scénické.

Kráska vyštudovala dve vysoké školy - odbor Európske štúdiá na Univerzite Komenského a Masmediálnu komunikáciu na Paneurópskej vysokej škole. Hoci vzdelanie bolo pre ňu vždy prioritou a modelingu sa venovala iba okrajovo, podarilo sa jej predvádzať pre najznámejších slovenských návrhárov.

Začiatkom roka 2013 na jednom z kastingov modelku objavil odborník na slovenskú krásu Jozef Oklamčák. Ten blondínku okamžite vyslal na súťaž Miss Tourism International do Číny, kde sa jej podarilo získať tri tituly – Miss Bikiny of the World, Miss Talent a Best in Evening Gown. Aj vzhľadom na tieto úspechy následne zastupovala Slovensko na svetovej súťaži Miss Grand International v Thajsku. Tam skončila na treťom mieste a stala sa II. vicemiss Grand International a zároveň sa tým stala najkrajšou Európankou spomedzi súťažiacich.

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

06.12.2013 13:53 - otázka od Daniel Dangl
Tešíš sa na Vianoce
Ahoj Daniel, na Vianoce sa samozrejme teším a dúfam, že sa na ne tešia aj všetci čitatelia Topiek! Verím, že si dnes veľa z Vás nájde v čižmičke niečo dobré od Mikuláša a Ježiško bude bohatý. Týmto príspevkom by som sa s Vami rada rozlúčila. Ďakujem všetkým za zaujímavé otázky, bolo ich naozaj veľa, takže sa nedalo odpovedať na všetky. Prajem Vám ešte krásne prežitie Vianočných sviatkov v kruhu vašich najbližších.
06.12.2013 13:49 - otázka od Zuzana
Aký máš názor na plastickú chirurgiu a umelé "vylepšovanie" dievčat?
Ahoj Zuzana, môj názor je taký, že veľa dievčat podlieha tomuto trendu a niekedy je to aj škoda. Prirodzenosť sa až tak často nevidí a niektoré slečny vyzerajú tak, "akoby ich jedna mater mala". Ja nie som zásadne proti, no myslím si, že o pár rokov bude "in" ak dievča nebude mať žiadne vylepšenia, pretože trh je už teraz presýtený umelými kráskami. Ak to má niekomu pomôcť a bude sa cítiť sebavedomejšie, tak nech si to dá urobiť. No minimálne na súťažiach krásy by som obmedzila prístup dievčatám, ktoré sú takto vylepšené. Potom sa to už nemusí volať Miss "xy" ale Miss Plastickej Chirurgie.
06.12.2013 13:43 - otázka od Michal
Plány na leto
Ahoj Michal, to je ešte veľmi ďaleko, takže naozaj netuším. Rada by som sa však pozrela na Zrče, ešte som tam nebola, no počula som, že je tam dobrá zábava :)
06.12.2013 13:42 - otázka od Otec Stanislav
Plány Denisy Pasenčiakovej do budúcnosti.
Ahoj! Neviem aké sú plány Denisy Pasenčiakovej do búdcnosti, ja som Denisa Pasečiaková ;) Každopádne, ak tá otázka smerovala mne, tak sa pozerám skôr do blízkej budúcnosti, a teda úspešne urobiť skúšky a dokončiť vysokú školu :)
06.12.2013 13:38 - otázka od katka
Ahoj ja by som sa chcela opytat aky make up pouzivas?? Diki :*
Ahoj, neviem, či môžem propagovať danú značku takto verejne. no uvediem aspoň iniciály. Dlhé roky som verná jednej značke a tou je M.F. :)
06.12.2013 13:34 - otázka od Jarmila
No chcem Ti povedať, že si úžasne pochopila pointu môjmu príspevku ak si odpovedala na otázky: Ahoj ako sa máš a čo ideš robiť. Už mi je jasné ktorá bije. :)
Milá Jarmila, otázkou skôr je, či ty si pochopila správne moju odpoveď ;) Prajem Ti pekný deň!
06.12.2013 13:31 - otázka od aaa
Dobrý deň! Ako na Vás vplýva skutočnosť, že modeling, súťaže Miss sa spájajú s escortom? Takmer každá slovenská modelka je považovaná za zlatokopku a verejnosť vníma modelky ako produkt, ktorý je závislý len od ponuky a dopytu, teda, ktorý chlap dá viac peňazí, s tým daná modelka, miss ide? Čo Vy na to?
Dobrý deň. Ďakujem za zaujímavú otázku. Táto téma je veľmi aktuálna a musím povedať, že ma neteší, ako sa prezentujú niektoré dievčatá v médiách, hovoria si modelky a potom následne kazia povesť tým, ktoré pomenovanie modelka naozaj môžu používať. Je nepochybne ľahšie a pohodlnejšie nájsť si partnera, ktorý je dobre finančne zabezpečený a takýto trend je veľmi populárny medzi mladými dievčatami. Je na každého osobnom zvážení ako sa chce prezentovať. Myslím si, že dobre finančne zabezpečený partner priťahuje vo veľkej miere lenivé dievčatá, ktoré volia cestu ľahšieho odporu. Ak je žena cieľavedomá a sama na sebe pracuje, sú za ňou aj výsledky, partner s dostatočným množstvom financií je potom len bonusom a nie rebrík, po ktorom sa šplhá nahor.
06.12.2013 13:21 - otázka od steve
Nedaj sa! Pekne ich ničíš svojimi odpoveďami. Len tak ďalej. Len závidia.
Ahoj Steve, ďakujem pekne za podporu. Nesnažím sa nikoho ničiť, len nájsť najvhodnejšiu odpoveď na položené otázky :)
06.12.2013 13:19 - otázka od veronika
Pekný deň Deniska a prajem veľa úspechov, pozdravujem z PO.
Ahoj Veronika, ďakujem a pozdravujem aj ja Teba! Ja som z PO akurát prišla včera do BA :)
06.12.2013 13:17 - otázka od Marta
Ahoj Denisa. Veľa som o Tebe čítala na internete a gratulujem Ti ku všetkým získaným oceneniam. Je super, že máme v našej krajine takú úspešnú reprezentantku. Prajem Ti aby sa Ti aj naďalej darilo tak ako doteraz. Chcela som sa opýtať či si si tam našla aj nejakú dobrú priateľku? Ak áno tak odkiaľ pochádza?
Ahoj Marta, Ďakujem pekne za pozitívnu reakciu. Najlepšie som si rozumela s Grékyňou Anastasiou Pappatsori. Boli sme spolubývajúce a počas súťaže sme sa spolu veľa nasmiali. Veľmi príjemná bola aj reprezentatka Poľska Anna Moniuszko, či dievča so Sri Lanky a Libanonu. Stále sme v kontakte a už plánujeme spoločné stretnutie vo Vysokých Tatrách.
06.12.2013 13:14 - otázka od geriatriaGalanta
Zdravicko. Mate uspesne skoncenu ZS? bolo to pre Vas narocne? Dakujeme za odpoved.
Zdravičko! Našťastie, základnú školu som úspešne absolvovala. Myslím si, že to bolo primerane náročné môjmu vtedajšiemu veku, takže som to zvládla. Niekde som počula, že predpokladom prijatia na vysokoškolské štúdium je aj absolvovanie základnej školy a dokonca aj strednej školy. Takže som tým úspešne splnila podmienky prijatia aj na vysokoškolské štúdium. ;)
06.12.2013 13:10 - otázka od radar
rozmyslala si nad spolupracou s Rytmusom?
Ahoj Radar, nad spoluprácou s Rytmusom som síce nerozmýšľala, ale mohlo by to byť zaujímavé. Moje rapperske schopnosti by však asi málokoho zaujali ;) Ak si mal na mysli skôr obsadenie vo videoklipe, nebránim sa takýmto ponukám.
06.12.2013 13:07 - otázka od Martin
Kto si? V živote som o tebe nepočul.
Ahoj Martin, ja som Denisa a tiež som o Tebe ešte nepočula :) Ale nečudujem sa, že si o mne ešte nepočul, do októbra som bola pomerne neznámou tvárou. V spolupráci s Oklamčák production som sa zúčastnila dvoch svetových súťaží krásy a na obidvoch sa mi podarilo získať nejaké ocenenia. Ak by tvoja zvedavosť bola príliš veľká, môžeš si zadať do internetového prehliadača moje meno. Snáď sa niečo zaujímave o mne dozvieš.
06.12.2013 13:02 - otázka od Milan
Ahoj Denka, zdá sa mi to tých aktuálnych fotkách, či si fakt trošičku pribrala? Ak by tak aj bolo, mne to vôbec nevadí, ja som nikdy nemal rád vychrtlé baby, mimochodom, obedovala si už dnes? Som v BA a mám už "padla", čo keby som ťa po skončení online rozhovorov prišiel vydvihnúť pred Topky a zájdeme na obedík do nejakej fajn reštiky, hm?
Ahoj Milan, máš pravdu, trošku som pribrala. 2 kilečka, ale myslím si, že pri mojej výške to stále nieje žiadna katastrofa. A ako píšeš, mojou prioritou nie je byť štíhla, ale mať súmernú postavu a zdravé telo ;) Po súťaži som sa musela nejako vykŕmiť a robím si aj tukové zásoby na zimu ;) Za pozvanie ďakujem, ale rodičia mi vštepovali, že nemám sadať do auta s cudzími ujami ;)
06.12.2013 12:58 - otázka od Silvinka
Ahoj :)) ja som o tebe počula.. si veeelmi pekna podla mňa :) pajem ti len to najlepšie v živote a vela úspechov.. :) nejaky recept na super postavu? :D haha
Ahoj Sivlinka, ďakujem Ti veľmi pekne. Veľmi rada by som ti poradila, ale recept na super postavu nemám. Pre každého je "super" niečo iné. Základom je veľa sa hýbať, chodiť po čerstvom vzduchu a jedávať všetko, ale s mierou.
06.12.2013 12:55 - otázka od Kubo
Ahoj, staneš sa mojou ženou ? :)
Ahoj Kubo, zatiaľ sa do vydaja nehrniem, ale o pár rokov možno tvoju ponuku zvážim ;)
06.12.2013 12:54 - otázka od Piatro
Ahoj! V prvom rade Ti blahozelam k ziskanym titulom a prajem mnoho uspechov v buducnosti.Si krasna od prirody a to sa v dnesnej dobe plastik ceni.Pises,ze sa Ti nepodarilo najst cloveka,ktory by splnal vsetky Tvoje predstavy idealneho partnera-tak uz nehladaj,E-mail namna mas :-)Je mozne Ta este niekde vidiet pri brusnych,havajskych ci indickych tancoch?
Ahoj Piatro, cením si Tvoj záujem. Tvoj mail sa mi tu síce nezobrazuje, ale možno sa nejakou zhodou okolností raz stretneme ;) Bohužiaľ, dnes už netancujem, čo mi aj trošku chýba. Ak v budúcnosti budem mať viac času, určite sa k tomu rada vrátim, pretože bez tanca si život neviem predstaviť.
06.12.2013 12:51 - otázka od any
držím ti palce dievča, svet je dnes "zlý" a pekné dievča to nemá ľahké....všetko dobré
Ahoj Any, ďakujem pekne za podporu. Je pravdou, že byť "pekná" nie je až také výhodné. Ľudia človeka často odsúdia na základe jeho výzoru. Málokto sa snaží spoznať, aký ten človek naozaj je a aké kvality v sebe skrýva.
06.12.2013 12:48 - otázka od Jonny
Ahoj pojdes si aj ty zarobit 200€ za natocenie soft porna do Prahy ako tvoje kolegyne z modelingu?
Ahoj Johny, do pošty mi chodí veľa otázok podobného charakteru. Tieto slečny nie sú moje kolegyne. Ja sa neprezentujem ako modelka, v prvom rade som študentka a modeling je pre mňa zatiaľ iba hobby. Rada by som sa v budúcnosti uberala serióznejším smerom. V spoločnosti však všeobecne panuje názor, že modelka je dievča, ktoré niečo nafotí, objavuje sa na módnych prehliadkach, pretŕča sa v televízii a robí škandály, aby sa o nej písalo. Dnes je už modelka skôr hanlivým pomenovaním. Rada by som upozornila, že byť modelkou je niečo iné ako byť známou osobou vďaka bulvárnym plátkom. Život modelky spočíva hlavne v tvrdej práci. Od rána tieto dievčatá behajú po kastingoch. Ak získajú nejakú prácu, častokrát natáčajú reklamy na kožuchy v 40 stupňových horúčavách alebo letnú kolekciu fotia v mínusových teplotách. Takže označenie modelka pre dievčatá, ktoré sa uchýlili k takejto prezentácii samej seba nieje namieste.
06.12.2013 12:38 - otázka od Ľuboš
chcem sa spýtať ,ako má moja dcéra rozbehnúť fotenie .poradí Te mi dobrú agentúru .v okolí Bratislavi
Dobrý deň Ľuboš, v prvom rade je dôležité zainvestovať do kvalitných fotografií. Aj keď sa to na prvý pohľad môže zdať ako vysoká položka, v prípade úspechu je návratnosť vysoká. Dobrých agentúr je v Bratislave niekoľko. Väčšinou sú to tie, ktoré fungujú na slovenskom trhu dlho, no na druhej strane je do nich aj ťažšie sa dostať. Netreba sa však vzdávať ani pri odmietnutí takouto agentúrou. Dá sa začať aj v menej známej agentúre a postupne sa vypracovať. Seriózne agentúry však nevyberajú vstupné poplatky a mnohokrát aj financujú nafotenie booku.
06.12.2013 12:32 - otázka od Trdlo
Ahoj, mam jedno vajce vacsie a druhe mensi. Co mam urobit? To vacsie zmrazit az kym nebude ako to mensie, alebo buchat kladivkom po tom mensom kym nebude ako vacsie? :D Cmuk ;)
Ahoj Trdlo, toto je skôr otázka na lekára ako na mňa. Neviem sa k tomu kvalifikovane vyjadriť. No neviem či tvoje navrhované riešenia by viedli k požadovaným výsledkom ;)
06.12.2013 12:29 - otázka od Norbert
Mila Deniska Ty riskujes chodit na taketo online. :-), ale inak nech sa Ti dari, pekny den.
Milý Norbert, beriem to tak, že risk je zisk. Verím, že sa mi podarilo ukázať, že nie som len žena s atraktívnym výzorom, ale aj inteligentná. Aj keď neprajníkov nepresvedčí o opaku vôbec nič.... Ďakujem a pekný deň aj tebe!
06.12.2013 12:26 - otázka od pravduvravim
Ahoj Deniskaaa, chcel som sa len opytat ci ta este neboli fuňa ?Prebojovat sa tak daleko ved to musi byt makačka, vsetkych porotcov, vedenie a štab..na to treba poriadne nervy a žaludok. Prajem vela uspechov a dufam ze ta uvidim čoskoro v niakom filme pre dospelych. Papaaa
Ahoj, neviem čo je to fuňa, ale pohľadám v slovníku cudzích slov keď prídem domov. A musím Ťa sklamať, vo filme pre dospelých sa neobjavím. Mám iné životné priority, hoci pre niekoho aj účinkovať vo filme pre dospelých môže byť splnením sna. Papaaa ;)
06.12.2013 12:22 - otázka od Ján
Si tu hodinu a odpovieš na 10 otázok. Asi ich moc nemáš však? A ak máš tak neodpovieš. Tak načo si tu vôbec??? Načo ten off-line rozhovor???
Ahoj Ján, snažím sa odpovedať na všetky otázky, ale je ich tak veľa, že ku všetkým sa naozaj nemám šancu dostať. Hodinka je naozaj málo a keďže nemám vyštudovaný strojopis a ani kurz rýchleho písania na počítači, ide mi to pomalšie. Verím, že ty by si to lepšie zvládol, ale ja nie som dokonalá, mám aj svoje chyby a možno pomalé písanie je jednou z nich ;)
06.12.2013 12:19 - otázka od Jarmila
Zrušte už konečne ten zbytočný rozhovor. Na čo si tu vôbec prišla odpovedať? Na otázky:Ahoj ako sa máš? a čo ideš robiť?
Ahoj Jarmila. Snažím sa nesúdiť váhu otázok, ktoré sú mi posielané a odpovedám na všetky rovnako. Rada odpoviem aj na tvoje otázky. Mám sa dobre, ale som trošku hladná lebo som nestihla raňajky, takže odpoveď na druhú otázku znie: pôjdem sa naobedovať keď tu skončím ;)
06.12.2013 12:15 - otázka od Lussy
Ahoj Deniska,najprv by som ti chcela zablahozelat k uspechom, myslim,ze je to zasluzene, pretoze si asi jedina,ktora si to vybojovala sama,svojim sarmom, inteligenciou a celkovo tvojim profesionalnym vystupovanim. Chcem sa spytat, aky najkrajsi zazitok (okrem titulov) si si priniesla zo sutazi? pekny den prajem a vela dalsich skvelych uspechov :)
Ahoj Lussy, teší ma tvoja podpora! Vybrať jeden najkrajší zážitok je naozaj zložité. Jedným z najsilnejších, ale aj najdojímavejších zážitkov bola asi návšteva starobinca počas súťaže v Thajsku. Bolo úžasné sledovať starých a chudobných ľudí, s akou láskou a úsmevmi na tvárach nás prijali. Boli tam ľudia o ktorých sa rodina nezaujíma a sú odsunutí na okraj spoločnosti. Vtedy si človek uvedomí základné ľudské hodnoty, a že aj keď človek toho nemôže dať veľa, úsmev môže dať každý a ten dobrý pocit je na nezaplatenie!
06.12.2013 12:09 - otázka od Zuzana Kačalová
Dobrý deň Denisa, nakoľko študujete odbor európske štúdiá, zaujímalo by ma, či aj skutočne sledujete dianie na európskej scéne a ktorá udalosť Vás v poslednej dobe najviac zaujala. Prajem Vám pekný deň, veľa ďalších úspechov a úspešnú reprezentáciu našej krajiny.
Dobrý deň Zuzana. Ďakujem za zaujímavú otázku. Dianie na európskej scéne sa snažím sledovať, aby som bola stále "v obraze", ale momentálne je to pre mňa komplikovanejšie, keďže nemám až toľko času. Zaujala ma však situácia na Ukrajine a konkrétne nepokoje spojené s nepodpísaním asociačnej dohody Viktorom Janukovyčom. Bude zaujímavé sledovať vývoj, ako sa Ukrajina nakoniec rozhodne, či sa bude naďalej orientovať na Rusko alebo nakoniec odolá tlaku tejto veľmoci a pridá sa k Európskej únii. Osobne si však myslím, že je pre nich jednoduchšie udržiavať spojenectvo s Ruskom, pretože od neho závisia napríklad dodávky plynu. Ukrajina, ako aj ďalšie štáty nezávislého spoločenstva si rokmi vybudovali závislosť na Rusku a orientovať sa európskym smerom pre ne nieje až také jednoduché.
06.12.2013 12:00 - otázka od Zuzana
Pozdravujem Deniska. Blahozelam k svetovym uspechom.. Je uzasne, ako ste reprezentovali nase Slovensko, a tym ho este viac zviditelnili. Na youtube su prispevky, kde si aj ostatni citatelia mozu pozriet zabery zo sutaze. Verim, ze si mnohi ludia uvedomia, ze za tym skvelym vykonom je velka drina. Kedze sa blizia Vianoce, zaujimalo by ma ako a kde stravite vianocne sviatky a ako planujete zahajit rok 2014. Drzim Vam prsty a prajem este vela takychto krasnych uspechov.
Ďakujem Vám Zuzana za takúto pozitívnu reakciu. Vianoce strávim s rodinou, ako každý rok. Je to pre mňa obdobie, kedy by mala byť celá rodina pohromade. Nakoľko bývam v Bratislave, netrávim s nimi toľko času, koľko by som chcela. Tradične pôjdeme k starej mame a spolu so sesternicami a bratrancami si vychutnáme jej úžasnú kapustnicu alebo ako my hovoríme - jušku :) Na Silvestra ešte nemám konkrétne plány, čakám na najzaujímavejšiu ponuku :)
06.12.2013 11:56 - otázka od Monika
Ahoj Deniska. Videla som video, v ktorom velmi dobre tancujes. Venujes sa tancu od mala? Aky styl tanca mas najradsej? Tiez by som sa chcela spytat ako si vychadzala s dievcatami z inych krajin? brala si ich ako kamaratky, alebo ako superky? V com ta tato sutaz posilnila a pri com si si povedala, ze mas este rezervy na zlepsovanie sa?
Ahoj Monika! Ďakujem, že si taká všímavá. Tancu sa venujem od 5 rokov a najradšej mám taký mix kabaretu, show dance a scénického tanca. Mám rada choreografie s myšlienkou, ktoré rozprávajú nejaký príbeh alebo umocňujú emócie. Ako všade inde, či už v reálnom bežnom živote alebo na súťaži, nájdu sa dievčatá rôznych pováh a charakterov. Nájdu sa medzi nimi také, ktoré by išli aj "cez mŕtvoly" a potom sú aj také, ktoré prišli len na výlet. Ja som mala šťastie, že som si našla veľmi dobré kamarátky, konkrétne reprezentantku z Poľska a Grécka. Stále som s nimi v kontakte a už aj plánujeme spoločnú lyžovačku do Vysokých Tatier. Vďaka súťaži som sa stala odolnejšou voči stresu a vonkajším vplyvom, taktiež som samostatnejšia a viac odvážna ako predtým. Rezervy sú asi v anglickom jazyku. Aj keď touto rečou hovorím plynule, stále to nieje na úrovni "native speakra", čo by som rada v budúcnosti docielila. Zdokonalenie sa v španielčine a nemčine je mojím ďalším cieľom, pretože koľko rečí vieš, toľkokrát si človekom ;)
06.12.2013 11:46 - otázka od Adam Šebesta
Ahoj Deniska, ako reagovali Tvoji spolužiaci? Stihli Ti už gratulovať? Stretávaš sa občas aj s nejakým prejavom neprajnosti? Želám Ti ešte veľa veľa úspechov! Adam
Ahoj Adam! Moji spolužiaci pravdepodobne ani nevedia, že som to práve ja, ktorá dosiahla takýto veľký úspech na medzinárodných súťažiach. Iba v septembri som nastúpila do novej školy a veľa času som tam zatiaľ nepobudla skrz všetky ostatné povinnosti. A navyše, ja do školy chodím "inkognito" ;) Čo sa prejavov neprajnosti týka, samozrejme, že sa s nimi stretávam. Aj tu na Topkách som si v komentároch o sebe prečítala veľa vecí, ktoré ma zamrzeli. Ale človek si to nemôže brať osobne. Neprajnosť je asi nejaké slovenské hobby ;) Ale neprajníkov má podľa mňa každý jeden človek. Nieje reálne, aby som vyhovovala predstavám všetkých ľudí..
06.12.2013 11:40 - otázka od Mária Kreslová
Dobrý deň, srdečne blahoželám k úspechu. moja otázka : aké boli prvé pocity a komu patrili prvé myšlienky po výhlasení výsledkou kde ste vyhrala prvé miesta ..
Ďakujem Mária. Moje pocity boli asi také, že som bola v šoku! V Číne to bolo moje úplne prvé ocenenie na medzinárodnej súťaži. Vôbec som to nečakala a samozrejme bola som nesmierne šťastná. Čo sa týka druhej súťaže v Thajsku, tam som sa chcela umiestniť aspoň v TOP 20, aby som si "neurobila hanbu", po takom veľkom úspechu z Číny. Každým kolom, keď som postupovala ďalej a ďalej som bola viac a viac prekvapená, ale aj šťastná. Keď ma vyhlásili za druhú vicemiss, odľahlo mi, že som to nakoniec nevyhrala, pretože z takého titulu plynie nespočetné množstvo povinností, ktoré si ľudia často ani nevedia predstaviť. Moja prvá myšlienka však smerovala k mojej veľmi dobrej kamarátke, Márii Smieškovej, ktorá tragicky zahynula pri autonehode, keď som prišla do Thajska. Verila som, že tam bola so mnou a držala nado mnou ochranné krídla. Keď si pozriete záznam z vyhlasovania výsledkov, poslala som jej bozk do neba... :(
06.12.2013 11:31 - otázka od Jakub
Akú máš ráda hudbu?
Ahoj Jakub! V tomto mám veľmi široký záber. Záleží od nálady. Keďže som dlhé roky tancovala, najradšej mám tanečnú, populárnu, "rádiovú" hudbu. Vypočujem si však aj našich slovenských interpretov, ktorí robia hip-hop a rap. Nebránim sa ani metalu, či hardrocku. Vypočujerm si každú dobrú hudbu, ktorá má človeku čo povedať či už textom alebo melódiou. "Búchaniu o koľajnice" som však ešte neprišla na chuť.
06.12.2013 11:28 - otázka od Karci22211
mas silikony
Ahoj Karci, nie, silikóny nemám. Nakoľko si myslím, že v dnešnej dobe je už trh presýtený kráskami s rôznymi vylepšeniami, je skôr raritou nájsť ako-tak prirodzené dievča. Ja neuznávam plastickú chirurgiu, pokiaľ nieje nevyhnutná zo zdravotného hľadiska. Nieje totiž umenie zaujať, ak máš na svojom tele milión vylepšení. Ja si preto vážim, že si moju prirodzenosť všimli na svetových súťažiach a následne ju aj ocenili.
06.12.2013 11:24 - otázka od Marta
Gratulujem k úspechom nielen na súťažiach krásy. Čo ste počas súťaže v Thajsku videli, v ktorých častiach krajiny ste sa pohybovali? Ako sa Vám páči kultúra krajiny? Prosím, so zberateľka autogramov. Bolo by mi cťou mať v zbierke aj Váš podpis. Prosím pošlite mi podpiskartu na moju adresu. V redakcii majú moju mailovú adresu a potom si vymeníme poštové adresy. Pekne ďakujem vopred.
Dobrý deň Marta! Ak by som mala popísať všetko čo som zažila a videla, musela by som tu sedieť naozaj dlho :) No najviac ma zaujali budhistické chrámy, ich pompéznosť a ich vyžarovanie pokoja. Krásna bola aj pláž Pattaya, kde sme mali súťaž v plavkách. Navštívili sme aj oblasť Chiang Mai, kde ma očarila príroda a hory. Thajská kultúra je neopísateľne krásna. Ich pokore a vľúdnemu správaniu by sa mohli do Thajska ísť učiť viacerí Slováci. Ja sa tam určite raz vrátim!
06.12.2013 11:19 - otázka od Suro
čo je pre teba kľúčovým kritériom pri výbere partnera: a) fyzický vzhľad, postava b) povaha, inteligencia a celková charizma c) jeho finančná situácia, stav bankového konta
Ahoj Suro, najlepšie by bolo, ak by všetky tieto atribúty boli v akejsi harmónii ;)
06.12.2013 11:18 - otázka od Mária Bitáková
Dobrý deň slečna Deniska. Vyštudovali ste masmediálnu komunikáciu a ja dúfam, že si nájdete primerané zamestnanie a neznížite sa k tomu, že by ste v budúcnosti robili hovorkyňu nejakej politickej strane, ministerskému rezortu a podobne. Tie chlípne politické prasatá totiž radi obsadzujú dievčatá ako ste vy do takýchto pracovných pozícii, ponúknu im pomerne zaujímavý plat, vyvolajú v nich pocit dôležitosti a potom ich už nezaujíma nič iné, len to, ako dostať dievča do postele, čo sa im zväčša aj podarí. Napokon ho využijú, keď sa ho nabažia, nájdu si na tento "post" inú a tá predchádzajúca je rada, ak sa jej ujde aspoň flek informátorky vo vestibule. Dúfam, že to nebude aj váš prípad. Prajem pekný deň.
Mária, vážim si, že Vám moja kariéra nieje ľahostajná. Keďže som študovala aj európske štúdiá uvažovala som aj nad spojením týchto dvoch odborov, čo ma logicky priviedlo na myšlienku hovorkyne, ako spomínate. Myslím si, že žena s pevnými zásadami by sa k takému niečomu nikdy neznížila. Určite sa nájdu aj prípady, ktoré popisujete a je nepochybne jednoduchšie bojovať "ženskými zbraňami" pri pracovnom pohovore na takúto pozíciu. Záleží však od šikovnosti a inteligencie danej slečny, akým smerom sa chce do budúcna uberať a či jej takýto krok nemôže skôr uškodiť z dlhodobého hľadiska. Mňa rodičia slušne vychovali a snažím sa správať tak, aby sa za mňa nemuseli hanbiť ;)
06.12.2013 11:09 - otázka od kamil
uz ti niekto niekedy povedal ze mas taky lisiacky vyraz oci? ludovo sa tomu hovori j..ave oci
Kamil, ďakujem za zaujímavý postreh. Takto "ľudovo" mi to ešte nikto nepovedal, ale už som to niekde počula, že je niečo zvláštne na mojom pohľade. :)
06.12.2013 11:07 - otázka od Teo
Ahoj Deniska. Popravde súťaže Miss vôbec nesledujem a teraz o tebe počujem prvýkrát v živote, ale podľa tvojich foto a toho, čo som sa o tebe dočítal zásadne vyvraciaš mýty o tom, že blondínky sú slabomyseľné stvorenia :) Si pekná a pozerám, že zároveň aj študovaná, talentovaná, pohybovo nadaná s pomerne širokým záberom aktivít a záujmov... dokáže si niekto ako ty vôbec nájsť rovnocenného partnera, vyhovujúceho tvojim kritériám, ktoré sú iste náročné? :)
Teo, ďakujem veľmi pekne za kompliment. Snažím sa nespadať do šedého priemeru, ale práve naopak. Čo sa partnera týka, každý človek má iné priority a hodnoty. Ak sa dobrosrdečnosť, vernosť, istý stupeň inteligencie alebo orientácia na rodinu považujú v dnešnej dobe za niečo výnimočné, tak áno, potom som náročná. Žiaľ, zatiaľ sa mi nepodarilo nájsť človeka, ktorý by spĺňal všetky moje predstavy o "ideálnom partnerovi". ;)
06.12.2013 11:00 - otázka od Veronika
Ahoj Denisa,tvoje meno počujem dneska prvýkrát lebo žiaľ mi nič nehovorí ale to vôbec nevadí aj tak ti prajem Všetko dobré v živote!
Ahoj Veronika, ďakujem Ti za prianie. Moje meno skôr poznajú v zahraničí, keďže tam som dosiahla aj úspechy. Na Slovensku sú viac medializované dievčatá z domácich súťaží, čo je možno aj škoda. Dúfam však, moje meno nepočuješ poslednýkrát :)

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu