Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Krásna Slovenka znova boduje vo svete: Už štvrtý titul, je najkrajšia Európanka!

Denisa Pasečiaková opäť zabodovala. Na súťaži krásy Miss Grand International 2013 získala titul II. vicemiss a stala sa najkrajšou Európankou. Zobraziť galériu (12)
Denisa Pasečiaková opäť zabodovala. Na súťaži krásy Miss Grand International 2013 získala titul II. vicemiss a stala sa najkrajšou Európankou. (Zdroj: facebook, missosology)

BRATISLAVA – Slovenská krása opäť skóruje! Prešovčanka Denisa Pasečiaková (24) sa aktuálne nachádza v Thajsku, kde reprezentovala našu krajinu na súťaži Miss Grand International 2013. A rozhodne sa medzi konkurentkami nestratila. Spomedzi 85 dievčat z celého sveta totiž získala titul II. vicemiss a zároveň sa stala najkrajšou Európankou. To však zďaleka nie je prvý úspech sympatickej blondínky – začiatkom októbra zhrabla hneď tri tituly na Miss Tourism Queen International 2013 a stala sa Miss Bikini of the World.

Opäť sa potvrdilo, že Slovenky sú najkrajšie - teda aspoň v Európe. Blondínka Denisa Pasečiaková nás reprezentovala na súťaži Miss Grand International 2013, kde zabodovala. Veľkého finále, ktoré sa konalo v Thajsku, sa zúčastnilo 85 delegátok z celého sveta. Rodáčka z Prešova však zaujala natoľko, že získala titul II. vicemiss. Zároveň sa tak stala najkrajšou spomedzi Európaniek.

„Rozhodol som správne. Po jej predchádzajúcich úspechoch som vybral ju, aby nás na súťaži reprezentovala. O tom, že to bola správna voľba, svedčí aj jej fantastické umiestnenie,“ povedal pre topky.sk odborník na ženskú krásu Jozef Oklamčák. Zároveň tvrdí, že aj vďaka jeho dobrým radám sa Denisa môže tešiť takému úspechu. „Počas celého jej pobytu v Thajsku som ju z Číny cez internet usmerňoval a radil, ako sa dopracovať k úspešnej reprezentácii našej malej krajiny vo svete. A ona veľmi dôsledne moje pokyny rešpektovala, čo jej prinieslo veľký úspech,“ dodal.

Toto však nie je blondínkin prvý triumf. Začiatkom októbra totiž zabodovala na súťaži Miss Tourism Queen International 2013 hneď trikrát a získala medzi inými aj titul Miss Bikini of the World. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu