Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Sobášny podvodník u Rozborila?! Zničil mi život, chcela som sa zabiť, plakala nevesta!

Jozef Kmeťo sa zasnúbil v októbri minulého roka (vľavo) s Hanou. Zhruba po roku ale opäť pokľakol na kolená už pred inou ženou - Zdenkou. Zobraziť galériu (12)
Jozef Kmeťo sa zasnúbil v októbri minulého roka (vľavo) s Hanou. Zhruba po roku ale opäť pokľakol na kolená už pred inou ženou - Zdenkou.

BRATISLAVA – Silná káva! Vo včerajšej časti Modrého z neba sme mohli vidieť romantické zásnuby Zdenky Sisvaldovej a Jozefa Kmeťa. Diváci pred obrazovkami boli svedkami scén ako vystrihnutých z romantického filmu. Lenže... Všetko nasvedčuje tomu, že dvojnásobný otec nie je až takým dobráčiskom, ako sa na prvý pohľad zdá. Do redakcie sa nám totiž ozval človek z jeho okolia. Ten o ňom tvrdí, že svoju predchádzajúcu snúbenicu Hanu priviedol na pokraj zúfalstva. So ženou sme sa preto spojili. A ona sa netajila tým, že kvôli nemu myslela už na najhoršie.

Láska cez internet... A nie jedna! Príbeh Zdenky Sisvaldovej a Jozefa Kmeťa, ktorí sa objavili v stredajšom vydaní relácie Modré z neba, dojal viacerých. Na prvý pohľad sympaťák totiž svojej partnerke vysníval romantické zásnuby. Od závažného životného kroku ho neodradil ani fakt, že jeho vyvolená je ťažko chorá.

O romantickom príbehu dvojice sme vás na topkách informovali už včera. V súvislosti s článkom sa nám však do redakcie ozval človek z Jozefovho okolia, ktorý má na budúceho ženáča veľmi ťažké srdce. „V auguste tohto roka mal mať svadbu s inou ženou. Zdenka nebola jediná, s ktorou si dlhodobo takto vypisoval,” dozvedeli sme sa. Kmeťo podľa slov nášho informátora priviedol svoju bývalú snúbenicu Hanu na psychické i finančné dno: „V čase najväčšieho zaľúbenia bola pre neho ochotná spraviť čokoľvek. Každý víkend za ním cestovala 70 km s plnými taškami a napožičiavala mu kopec peňazí. Tvrdil jej napríklad, že potrebuje dať spraviť pomník pre svoju štrnásťročnú dcéru, ktorá mu zomrela. Neskôr chcel peniaze aj na hrob jej mamy. Ako po čase vyšlo najavo, žiadnu dcéru nemal. Nahovoril ju aj na to, aby mu požičala peniaze na podnikanie. Neskutočne sa kvôli tomu zadlžila. Boli dni, kedy nemala dať svojmu vlastnému synovi ani čo jesť. Dokopy ju obral možno aj o 33 tisíc eur.“ 

Hoci spomínaná žena bola pre svoju lásku ochotná urobiť aj nemožné, v deň, keď sa jej pred dverami objavili exekútori, si začala všetko uvedomovať. „Podala na neho trestné oznámenie, no na polícii sa dozvedela, že je to možné riešiť len súdnou cestou. Potrebovala vyrovnať všetky svoje dlžoby a tak musela predať byt. Keby nebolo jej rodiny, ktovie, ako by to bolo dopadlo. Až teraz vlastne môže od neho požadovať vrátenie peňazí,” dodal náš zdroj.

S bývalou snúbenicou Hanou sa nám podarilo spojiť. Netajila sa tým, že vďaka vzťahu s Jozefom sa dostala do poriadnych problémov. „Za dva roky ma pripravil o 10 rokov môjho života. Bola som zúfalá a rozmýšľala som už aj nad tým najhorším. Zostala som kvôli nemu bez strechy nad hlavou. Len vďaka rodine sa postupne vyhrabávam z psychického aj finančného dna,” povedala nám s plačom Kmeťova ex. „Ja im prajem všetko šťastie sveta, ale viem, že z jeho strany to nie je vôbec úprimné,” uzavrela.

Stanovisko Jozefa Kmeťa, k celej záležitosti (uvádzame v plnom znení):

Nestačím sa diviť, o čo tu ide. Určite nie je pravda, že som sobášny podvodník. Ženatý som bol raz a neľutujem, pretože mám z manželstva krásne dve deti. Nikdy sa nevyjadrujem k rečiam jedna baba povedala, neohováram a ani ma to nezaujíma. Tentokrát robím výnimku len preto, aby si dotyčná osoba uvedomila, čo s ňou je. Vždy som vravel, že nie je v poriadku, čo robí.

Snažil som sa jej pomáhať odo dňa, kedy sme sa spoznali. Boli sme kamaráti, aj sme sa navštevovali. A nielen s ňou, ale aj iné kamarátky a kamaráti, kolegyne z práce a podobne. Tak je to dodnes. Tejto dotyčnej som robieval torty na objednávku a tak sme sa aj spoznali. Viem piecť torty, ktoré ona nie, a tak sme to spojili. Ona vedela niečo a ja niečo... Jedna zlomená ženská z rozvodu. Jej bývalý manžel ju opustil a nevedela sa s tým zmieriť. Teraz už viem, prečo ju opustil.

Čo sa týka videa (uvedené v článku ako zásnuby s Hanou, pozn.red.), je to celé nahrané. Viem o tom ja, aj Zdenka, aj moje deti, aj mnoho známych, kvôli čomu sa to robilo. Je to súkromná vec. Išlo o to, aby som mal pokoj od dotieravých žien ,,lapačiek” na internete a ona to činila preto, aby jej bývalý žiarlil. To je celé. Urobil som chybu v tom, že som súhlasil s natočením videa. Dodnes toho ľutujem, aj keď som to robil v dobrej viere, lebo si myslela, že sa k nej vráti jej manžel. Proste ako malé deti. Správal som sa ako desaťročný, to je jediná vec, za ktorú som vinný a ľutujem toho.

A financie? Nuž, ak je potrebné, zverejním zmluvu, ktorú mám na dlžnú sumu, ktorú som bral v banke. Je pravda, bola ako ručiteľ, pretože sa mi ponúkla sama a ja hlupák som to prijal. Čo sa týka bytu, ako môže niekto takto klamať?! Byt predsa vymenila za menší a dokonca som jej pomáhal s výberom Žiaden exekútor, ani nič podobné nikdy nemohlo byť, keďže je úver na moje meno a dokonca je už skoro úplne splatený. Trochu sa zamyslite. Keby som bol v exekúcii alebo takejto dlžobe, dostanem novú hypotéku ako teraz? Asi nie.

So Zdenkou sa poznám tri roky. Tri roky sa snažíme spolu žiť a konečne sa to podarilo. Zopár ohrdnutých žien je asi z toho vedľa, ako dotyčná. Ale žiaľ, milujem len jednu a vždy budem.

Enormnú aktivitu urobila aj moja exmanželka. Nechcela, aby sa niekto dozvedel pravdu o jej vzťahu k deťom. No, sú dospelí, a ak uznajú za vhodné povedať, že Zdenka je ich mama, tak asi niečo na tom je. Nemyslíte?! Prečo som sa rozviedol, je súkromná vec, ale netajím sa tým. Bol v tom alkohol a milenci. Už sa to nedalo zvládať. Hlavne potom, keď psychicky týrala vlastné deti.

Niektoré Jozefove slová si však vyžadujú zamyslenie. Disponujeme totiž videom, v ktorom ho Hana obdarovala pomerne drahým darčekom. Prítomný na záberoch je aj jej syn a z jeho správania je zrejmé, že istý čas v tom období fungovali ako rodina. Ako sa môžete presvedčiť, bozky na ústa a zamilované dotyky nesvedčia o tom, že by medzi Hanou a Jozefom išlo len o priateľský vzťah. Ktovie, za akým účelom vzniklo to druhé video...

VIDEO: Jozef Kmeťo takto romanticky žiadal o ruku inú ženu. Zásnuby s Hanou sa konali v októbri 2012.

Jozef Kmeťo zásnuby.

VIDEO: Jozef Kmeťo tvrdí, že s Hanou boli len kamaráti. Na tomto videu to ale vyzerá tak, že istý čas fungovali ako rodina.

Jozef Kmeťo darček

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu